Sky-Watcher Skymax 127 WiFi Stjernekikkert

Model/Varenr.: H10195

5.999 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Sky-Watcher Skymax 127 WiFi Stjernekikkert
Skymax 127 er en absolut perle inden for WiFi teleskoper, da du med dette Maksutov-Cassegrain teleskop har mulighed for at observere Månen, planeter og de dybere himmellegemer. Teleskopet er motorstyret, hvilket betyder, at du styrer teleskopet via en app på din smartphone eller tablet. Det gør det ekstremt nemt at komme i gang med at studere nattehimlen, og derfor er teleskopet både velegnet til dig, der er nybegynder samt dig, der er øvet.

Udforsk nattehimlen

Se den detaljerede overflade af Månen eller ringene omkring Saturn tydeligt med dette teleskop. Med Explorer 130s ekstra store lysindgang og en max forstørrese på ca. 250x kan visse Messier-objekter som f.eks den kugleformede himmel i Hercules (M13) og Den Store Tåge i Orion (M42) ses. Begynd at udforske nogle af de fjerne Messier-objekter med dit Sky-Watcher-teleskop.

Både hovedspejl og sekundær spejl er coatet med en højreflekterende overflade (Radiant Aluminium Quartz), der er beskyttet af en ekstra Mg2F overcoating, som gør spejlbelægningen mere modstandsdygtig og giver det en længere levetid. Det giver dig endnu bedre oplevelse af nattehimlen og fremhæver detaljer på Månen og planeterne.

Derudover retvendes billedet af den medfølgende diagonal. Det betyder, at du også kan studere landskabet med Skymax 127, og derved anvende teleskopet som en udsigtskikkert om dagen.

WiFi styret teleskop

Den yderst bærbare Sky-Watcher SKYMAX-127 (AZ-Go2) er designet til at blive styret trådløst med din smartphone eller tablet ved hjælp af den gratis SynScan-app til iOS eller Android. AZ-Go2-beslaget har et indbygget Wifi modul og kan således styres uden tilkobling til internettet.

Efter at have indtastet dine koordinater i appen og fulgt en simpel justeringsprocedure, er du klar til at udforske universet ved hjælp af appens intuitive touchscreen-menu.
AZ-Go2 og SynScan-appen giver fuld computerstyret GO-TO-kontrol, så teleskopet automatisk kan drejes hen til et hvilket som helst af objekterne i Appens omfattende database med 10.000+ himmellegemer.


Derudover kan du også få en himmeltur af de bedst synlige objekter i real tid, hjælp til identifikation af himmelobjekterne og meget mere!

Objektivdiameter

127 mm

Brændevidde

1500 mm f/11,8

Okular

25 mm og 10 mm

Forstørrelse

60x og 150x

Software

Sky-Watchers SynScan App for iOS and Android

Højest brugbare forstørrelse

254x (ved køb af ekstra okular)

Velegnet til Månen, planeter, nebula, galakser, Solen (kun med solfilter) og landskabsobservationer
Strøm 8 stk AA batterier, strømforsyning eller powertank (medfølger ikke)

Vægt

7,8 kg

Stativ

Computerstyret Altitude-Azimuth med justerbar højde

Pakken består af

 127 mm/5" tubus | Computerstyret stativ | Stjernediagonal | 2x okularer (25 mm og 10 mm) | Starpointer rødpunktssøger | Diagonal | Batteripose | Engelsk manual

Titel Type Størrelse Manual
SynScan-App-Users-Manual-6.pdf PDF 515.51KB Manual