Sky-Watcher Explorer 130 WiFi Stjernekikkert

Model/Varenr.: H10193

4.499 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Sky-Watcher Explorer 130 WiFi Stjernekikkert
Explorer 130 WiFi stjernekikkert er en ægte perle, når det kommer til både ydeevne og design. Stjernekikkerten er elegant designet med et stabilt stativ, hvor vibrationer dæmpes hurtigt. Det er ideelt til både dig, der er nybegynder og ønsker en nem måde at komme i gang med observation på samt dig, der er mere erfaren og ønsker et motorstyret teleskop. Med indbygget WiFi styres teleskopet via SynScan app'en på din smartphone. Teleskopet er både nemt at transportere og let at komme i gang med.

Udforsk nattehimlen
Med et stort objektivt på 130 mm har dette teleskop nok lysopsamling til at fremhæve detaljer i himmelobjekter. Det samlet faktisk 30% mere lys end en 114 mm tubus. Det betyder, at du blandt andet kan forvente at se Jupiters fire galileiske måner, Den røde plet og ringene om Saturn. Med dette teleskop er Andromedagalaksen, Hercules Open Star Cluster, og mange andre stjernetåger og stjernehober mulige at observere.

Både hovedspejl og sekundær spejl er coatet med en højreflekterende overflade (Radiant Aluminium Quartz), der er beskyttet af en ekstra Mg2F overcoating, som gør spejlbelægningen mere modstandsdygtig og giver det en længere levetid. Det giver dig endnu bedre oplevelse af nattehimlen og fremhæver detaljer på Månen og planeterne.

WiFi styret teleskop

Den yderst bærbare Sky-Watcher Explorer 130 Wifi er designet til at blive styret trådløst med din smartphone eller tablet ved hjælp af den gratis SynScan-app til iOS eller Android. Denne mount har et indbygget Wifi modul og kan således styres uden tilkobling til internettet.

Efter at have indtastet dine koordinater i appen og fulgt en simpel justeringsprocedure, er du klar til at udforske universet ved hjælp af appens intuitive touchscreen-menu.
AZ-Go2 og SynScan-appen giver fuld computerstyret GO-TO-kontrol, så teleskopet automatisk kan drejes hen til et hvilket som helst af objekterne i Appens omfattende database med 10.000+ himmellegemer.


Derudover kan du også få en himmeltur af de bedst synlige objekter i real tid, hjælp til identifikation af himmelobjekterne og meget mere!
 

Objektivdiameter

130 mm

Brændevidde

650 mm f/5

Okular

25 mm og 10 mm

Forstørrelse

26x og 65x

Software

Sky-Watchers SynScan App for iOS and Android

Højest brugbare forstørrelse

260x (ved køb af ekstra okular)

Velegnet til Månen, planeter, nebula, galakser, Solen (kun med solfilter) og landskabsobservationer
Strøm 8 stk AA batterier, strømforsyning eller powertank (medfølger ikke)

Stativ

Computerstyret Altitude-Azimuth med justerbar højde

Pakken består af

130 mm tubus | Computerstyret stativ | 2x okularer (25 mm og 10 mm) | Starpointer rødpunktssøger | Batteripose | Engelsk manual

Titel Type Størrelse Manual
SynScan-App-Users-Manual-4.pdf PDF 515.51KB Manual