Vanguard VEO ED Kikkert med Sele og Adapter

Pris fra 1.895 kr. 2.395 kr.


Vanguard VEO ED kikkert med Sele og Adapter
VEO ED kikkerten er designet med henblik på balance, holdbarhed og komfort. Kikkerten imødekommer de særlige krav fra fuglekiggere, jægere og friluftsentusiaster ved at levere lyse billeder med høj kontrast og nøjagtige livagtige farver. 

Fremragende ED optik
Kikkerten er fremstillet med ED glas, fasecoated BAK-4 tagprismer og fuldt belagte linser. Det betyder, at du vil opleve

1) at kikkerten effektivt reducerer kromatisk aberration og leverer levende nøjagtige farver. Du er derfor sikret 100% naturlig farvegengivelse af fuglefjerenes mange nuancer og landskabets grønne detajler.

2) at kikkerten giver dig skarpe, kontrastrige og detaljerige billeder af det, du observerer. Du går derfor ikke glip af en eneste detajle, når du observerer naturens rige dyreliv.
3) at kikkerten har ekstremt høj lystransmission. Den er derfor velegnet til jagt, da du selv i skumringsmørke får klare, detaljerige og lyse billeder.


Kikkertens opbygning

Kikkerthuset er designet til at klare en levetid udenfor, da det er lavet af et let og holdbart komposit materiale, der også er korrosionsbestandigt. Kikkerthuset er beskyttet af en ydre førsteklasses Mitsubishi gummibelægning. Det sikrer et godt greb, og gør den modstandsdygtig overfor lettere stød.

Nyd dit motiv i klar kontrast, og foretag lette justeringer med det velplacerede centerfokushjul. Derudover gør twist-up øjestykkerne det muligt at anvende kikkerten både med og uden briller. Twist-up øjestykkerne er to-trins, og du kan derfor indstille kikkerten til lige præcis dit behov. På den måde er du altid sikker på at få udnyttet det fulde synsfelt.


Vanguard VEO Kikkertsele medfølger
Der medfølger en Vanguard VEO Optic Guard sele, der giver dig mulighed for at fordele vægten af din kikkert eller dit kamera over dine skuldre til mere behagelig brug. Kikkertselen består af Vanguards patenterede clip-lock system, så du hurtigt kan klikke din kikkert af og på. 

Vanguard VEO Smartphone Adapter medfølger
Vanguard Smartphone adpter gør så du nemt kan tage billeder via din kikkert. Kan benyttes til alle smartphones med en bredde fra 60mm til 91mm (2.4"-3,6") - der er ingen begrænsning på højden. Passer til okular med spændvidde på fra 41,5 til 44,7 mm. Denne smartphone adapter monteres ganske enkelt omkring okularet på din kikkert, og din smartphone sættes fast i holderen.

Vanguard VEO Bluetooth Fjernebetjening medfølger
Bluetooth fjernbetjeningen medfølger så du kan tage billeder, starte eller stoppe optagelser uden at røre din smartphone. Fjernbetjeningen kan bruges med IOS eller Android smartphones.


Specifikationer

  • ED-glas (extra low dispersion)
  • Fasecoatede BAK-4 tagprismer
  • To-trins twist-up øjestykker
  • 100% vandtæt og dugfri
  • Centerfokusering
     

 Model             8x42 10x42
Forstørrelse 8x 10x
Objektiv 42 mm 42 mm
Synsfelt 110 / 1000 m 105 / 1000 m
Nærfokusering fra 2,5 m 2,8 m
Vægt 622 g 622 g
Mål 148x130 mm 148x130 mm
Garanti 2 år standard (muligt at forlænge til 10 år ved registrering)
Pakken består af Vanguard VEO ED kikkert 10x42, taske, rem, dæksler, kikkertsele, adapter og Bluetooth fjernbetjening