Breitler Stabino 14x42 Kikkert

Model/Varenr.: A4992

6.999 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Breitler Stabino 14x42 Kikkert
Denne kikkert er ideel til dig, der ønsker en høj forstørrelse i en håndholdt kikkert. Kikkerten har nemlig indbygget stabilisator, som gør det nemt for dig at få et roligt og stabilt billede trods den høje forstørrelse på 14x. Når du anvender kikkerten låses billedet på objektet og skaber et roligt billede. Du er derfor sikker på ikke at gå glip af en eneste detalje på dyret eller i landskabet.

Den høje forstørrelse gør den ideel til at studere både landskab og dyr, da du kommer tæt på alle detaljerne. Derudover er den også ideel som marinekikkert på en båd. Det skyldes at stabiliserings funktionen sikrer et stabilt billede, selvom du befinder dig på en gyngende båd. Sidst kan den også anbefales til astronomisk brug, da du med en 14x forstørrelse får mulighed for at se lidt nærmere på Månen og opdage flere stjerner end det blotte øje kan spotte.

Kikkerten har 42 mm linser og den giver dig derfor et lyst og skarpt billede. Derudover har den twist up øjestykker, som gør det let for dig at bruge den uanset om du anvender briller eller ikke.
 

Model 14x42
Forstørrelse 14x
Objektivlinse diameter 42 mm
Vægt 500 g
Synsfelt 66 m/1000 m
Mål 180x120x70 mm   
Nærfokusering fra 4 meter
Batteri 1 stk AA (medfølger) til 3 timers brug
Garanti 3 år