Viewlux Fix Fokus Kikkert

Model/Varenr.: a4550

599 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Viewlux Fix Fokus kikkert
Viewlux Fix Fokus kikkert er den ideelle kikkert til hele familien, da den ikke kræver indstilling, som en almindelig kikkert gør. Det betyder, at både de yngste og ældste uden problemer opnår et stabilt og skarpt billede af blandt andet naturen, fugle i fart og sportsbegivenheder, hvor spillet går hurtigt.

Brugervenlig kikkert uden indstilling
Fordelen ved Viewlux Fix Fokus er, at den ikke kræver indstilling. Den har nemlig ikke et fokuseringshjul, som en almindelig kikkert har. I stedet er Viewlux Fix Fokus altid skarp og klar til brug. Det gør den særdeles velegnet som familie-kikkert, da du let kan skiftes til at kigge med kikkerten uden at skulle ændre fokuseringsindstillingerne. Derudover er fix fokus funktionen ekstremt velegnet til at observere ting i fart - for eksempel fugle eller fly, da den altid er skarp og klar til observation.

Kikkerten er fremstillet med BAK-4 prismer og multi-coatede linser. I kombination med de store 50 mm linser vil du opleve, at kikkerten giver lyse og detaljerige billeder med god kontrast. Kikkertens 50 mm linser påvirker dog også vægten, og den vejer derfor 820 gram. Det gør den specielt ideel til at have stående i vindueskarmen, liggende i bilen eller båden - så er du altid klar til at fange fuglen, speedbåden og naturens mange detaljer. Dog kan du også tilkøbe en kikkertrem, så du har kikkerten lige ved hånden på en gåtur.


Kikkertens opbygning

Kikkerten har en robust gummiarmering, som sikrer dig et godt greb. Du kan derfor tage den med på tur selvom det er koldt, da den har et godt greb selv med vanter på.

Kombinationen af fix fokus funktionen samt en forstørrelse på 7x gør kikkerten let at betjene for alle aldre. Både de yngste og de ældste i familien vil opleve, at kikkerten giver et stabilt og skarpt billede - blot ved at tage kikkerten op til øjnene. Derudover er kikkerten også velegnet som marinekikkert. Det skyldes, at kikkerten har en 7x forstørrelse, som er let at holde stille selv på en gyngende båd. Du kan derfor let spotte en forbipasserende speedbåd i høj fart med en Viewlux Fix Fokus kikkert.

Specifikationer

  • BAK-4 prismer
  • Fully multi-coated linser
  • Fix Fokus funktion (altid skarp)
     
Model 7x50
Forstørrelse 7x
Objektivlinse 50 mm
Synsfelt 123 m / 1000 m
Nærfokusering 10 meter
Vægt 820 g
Mål 180x195x55 mm
Garanti 10 år
Pakken består af Viewlux Fix Fokus kikkert, taske og dæksler