• 100% dansk webshop
  • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
  • Bestil inden kl. 13.00 - Ma-To - inden kl. 11.00 FRE  vi sender samme dag (ved grøn lagerstatus)

Celestron Upclose Lommekikkert

Produktet er udsolgt.

Pris fra 239 kr


Celestron UpClose G2 kikkerter vil helt sikkert blive din nye grab-and-go kikkert! Denne kikkert er perfekt til sportsbegivenheder, ferier, vandreture og alle andre udendørs eventyr. Du får høj kvalitet til et lavt beløb. 

Som noget helt specielt har UpClose G2 to tagprismer, der skaber en lige linje mellem okularet og objektivet, hvilket gør kikkerten yderst kompakt. Den er derfor perfekt at have med i jakkelommen eller rygsækken, når du går ud i det fri. Tagprismerne er konstrueret af BK-7 optisk glas, som giver høj refleksivitet, så der kommer mere lys igennem til dit øje. Kikkerten har også andre overflader med specielle belægninger, der giver endnu mere lystransmission og giver dig et betydeligt bedre synsresultat.  

UpClose G2 har 10x forstørrelse, og er dermed den perfekt all-round performer! Men denne 10x25 kikkert tilbyder også et tæt fokus på kun 5 meter, så du også kan få detaljerede visninger af motiver, der er på tæt hold af dig. 

UpClose G2 er lavet af aluminium og belagt med gummi, således at den kan modstå hårde stød og er særdeles ergonomisk at holde på. UpClose G2 er også vandtæt og er derfor en ideel kikkert i alt slags vejr. Kikkerten er også særdeles velegnet til brillebrugere, takket være dens gummiøjestykker, som du blot skal folde ned. 

Funktioner: 

  • Hverdags kikkert i høj kvalitet, der er let at tage med på alle livets eventyr 
  • Multi-coated optik øger lystransmissionen, så du får lysere og skarpere kontrastfyldte billeder med 
  • Robust og vandafvisende gummibelagt aluminiumshus 
  • Ergonomisk, så du får et sikkert greb 
  • Inkluderer en blød taske, nakkerem og linseklud. 
Model 10x25
Forstørrelse 10x
Objektiv linse 25 mm
Synfelt 100 m/1000 m
Vægt 312 g
Mål 76x114x51mm

Titel Type Størrelse Manual
UpClose-G2-Kikkert-manual-engelsk.pdf PDF 2.05MB Manual
Trustpilot