Celestron Upclose Lommekikkert

Pris fra 279 kr.


Celestron UpClose G2
Denne kikkert er perfekt til sportsbegivenheder, ferier, vandreture og alle andre udendørs eventyr. Du får høj kvalitet til et lavt beløb. 


Som noget helt specielt har UpClose G2 to tagprismer, der skaber en lige linje mellem okularet og objektivet, hvilket gør kikkerten yderst kompakt. Den er derfor perfekt at have med i jakkelommen eller rygsækken, når du går ud i det fri. Tagprismerne er konstrueret af BK-7 optisk glas, som giver høj refleksivitet, så der kommer mere lys igennem til dit øje. Kikkerten har også andre overflader med specielle belægninger, der giver endnu mere lystransmission og giver dig et betydeligt bedre synsresultat.  

Med UpClose G2 kan du vælge mellem to forstørrelser: 8x og 10x forstørrelse, og er dermed den perfekt all-round performer! Men denne kikkert tilbyder også et tæt fokus på kun 5 meter, så du også kan få detaljerede visninger af motiver, der er på tæt hold af dig. 

UpClose G2 er lavet af aluminium og belagt med gummi, således at den kan modstå hårde stød og er særdeles ergonomisk at holde på. UpClose G2 er også vandtæt og er derfor en ideel kikkert i alt slags vejr. Kikkerten er også særdeles velegnet til brillebrugere, takket være dens gummiøjestykker, som du blot skal folde ned. 

Funktioner: 

  • Hverdags kikkert i høj kvalitet, der er let at tage med på alle livets eventyr 
  • Multi-coated optik øger lystransmissionen, så du får lysere og skarpere kontrastfyldte billeder med 
  • Robust og vandafvisende gummibelagt aluminiumshus 
  • Ergonomisk, så du får et sikkert greb 
  • Inkluderer en blød taske, nakkerem og linseklud. 
     
Model 8x21 10x25
Forstørrelse 8x 10x
Objektiv linse 21 mm 25 mm
Synfelt 129 m/1000 m 100 m/1000 m
Vægt 227 g 312 g
Mål 69x51x91 76x114x51
Titel Type Størrelse Manual
UpClose-G2-Kikkert-manual-engelsk.pdf PDF 2.05MB Manual