Barr and Stroud Sprite Mini Monokikkert

499 kr.


Barr and Stroud Sprite Mini Monokikkert
Med Barr & Stroud Sprite Mini monokikkert har du altid en kvalitets kikkert lige ved hånden. Kikkertens kompakte design gør den let at have med på tur eller liggende i bilen. Så er du altid klar til at spotte dyret, der kommer springende eller fuglen, der kommer flyvende. Vægten på kun 160 gram gør den ligeledes ideel at medbringe i tasken eller lommen

Kikkertens Opbygning
Sprite Mini monokikkert er fremstillet i et ekstremt robust og holbart i polycarbonat, som giver en lav vægt. En robust gummipanserbeklædning dæmper ujævnheder og beskytter din Sprite Mini monokulær mod slid og skader fra regelmæssig brug. Derudover er den designet med fokus på ergonomien, således du let kan holde og anvende den med én hånd. Det er derfor let for dig at skifte fokus fra dyret på marken til dyret i luften.

Med multicoatet BAK-4 prismer er du sikret et flot, skarpt billede med god kontrast og farvegengivelse. Det er specielt en fordel når du skal studere landskabets mange detaljer, ønsker at komme tættere på aktiviteterne til sportsbegivenheden eller opleve kunstnerens mimik på scenen.


Twist-up øjestykkerne gør det muligt at udnytte kikkertens fulde synsfelt både med og uden briller.


Specifikationer

  • Multicoatet optik
  • BAK-4 prismer
  • 100% vandtæt
  • Nitrogenfyldt
  • Twist-up øjestykke
     
Model 8x25 10x25
Forstørrelse 8x 10x
Objektivlinse 25 mm 25 mm
Synsfelt 122 m/1000 m 101 m/1000 m
Vægt 160 g 160 g
Nærfokusering fra 5 meter fra 5 meter
Mål 112 x 55 x 37 mm 112 x 55 x 37 mm
Garanti 10 år limited garanti 10 år limited garanti
Pakken består af Barr and Stroud Sprite Mini Monokikkert, taske og rem