Viewlux Monokikkert

499 kr.


Viewlux Monokikkert
Denne monokikkert er nem at have med i naturen, på sejllads eller sportsbegivenheder. Den er derfor ideel til at fange naturens detaljer, skibene i havnen eller aktiviteterne på fodboldbanen.

Kikkerten har et ergonomisk kompakt design, en vægt på 160 gr., og en højde på godt 11cm. Den er derfor nem at medbringe i tasken eller i lommen, når du skal på tur, men gerne vil være sikker på, at få alle detaljerne med. Tag din kikkert med og vær klar til at se dyret eller spotte fuglen.


Kikkertens Opbygning
Den lave vægt skyldes at Viewlux monokikkert er produceret i robust og holdbart polycarbonat. Den kraftig gummiarmeret beklædning gør, at du altid har et godt greb om kikkerten. I kombination med kikkertens betjeningsvenlige fokuseringshjul kan du let betjene kikkerten med én hånd. Det gør det let for dig at fange fuglen i luften eller rådyret på marken.

Kikkerten har multicoatet BAK-4 prismer, og du er sikret et flot, skarpt billede med god kontrast og farvegengivelse. Dette gør, at du kan nærstudere naturen og dyrene. En nem kikkert at have med også til sportsbegivenheder, så du kan få det hele tættere på.

Viewlux monokikkert er nitrogenfyldt og 100% vandtæt. Den kan derfor medbringes til alle udendørsaktiviteter uanset vejrforholdene.


Twist-up øjestykket gør det muligt at udnytte kikkertens fulde synsfelt både med og uden briller.


Specifikationer

  • Multicoatet optik
  • BAK-4 prismer
  • 100% vandtæt
  • Nitrogenfyldt
  • Twist-up øjestykke
     
Model 8x25 10x25
Forstørrelse 8x 10x
Objektivlinse 25 mm 25 mm
Synsfelt 122 m/1000 m 101 m/1000 m
Vægt 160 g 160 g
Nærfokusering fra 5 meter fra 5 meter
Mål 112 x 55 x 37 mm 112 x 55 x 37 mm
Garanti 5 års limited garanti 5 års limited garanti
Pakken består af Viewlux monokikkert, taske, microfiberklud og rem