Omegon Orange Monokikkert

599 kr.


Omegon Orange Monokikkert
Omegon Orange monokikkert er en lysstærk monokikkert grundet den store frontlinse på 42 mm. Denne størrelse frontlinse sikrer en god lystransmission, og derfor vil du opleve, at kikkerten giver dig detaljerige og klare billeder. Trods den store frontlinse er monokikkerten fremstillet i et kompakt design med en vægt på kun 280 gram. Den er derfor ideel til dig, der ønsker at have en handy kikkert med på farten.


Kikkertens Opbygning
Kikkerten er vandtæt, så den kan medbringes til alle slags udendørsaktiviteter. Med en blød gummiarmering yderst er den robust og giver et sikkert greb - også i vådt vejr. Den vil derfor også være ideel, hvis du skal på kanotur eller andre vandaktiviteter. Derudover kan den også anvendes til koncerter eller sportsbegivenheder, hvor du sidder langt fra aktiviteterne.

Med en dioptriindstilling er det nemt at stille skarpt på monokikkerten. Kikkerten er et langt gummiøjestykke, der forhindrer falsk lys i siden, og du er derfor sikret skarpe og klare billeder.  Med multi-coated optik får du et godt og lyst billede under alle vejrforhold, også i skumringen, hvor dyerne ofte kommer frem i skovlysningen.

Specifikationer

  • Multicoated optik
  • BAK-4 prismer
  • 100% vandtæt
  • Langt øjestykke (forhindrer falsk lys)
     
Model 8x42 10x42
Forstørrelse 8x 10x
Objektivlinse 42 mm 42 mm
Synsfelt 100 m/1000 m 90 m/1000 m
Vægt 280 g 280 g
Nærfokusering fra 10 meter fra 5 meter
Mål 175 x 50 mm 175 x 50 mm
Garanti 2 år 2 år
Pakken består af Omegon Orange monokikkert, taske, polstret håndledsrem, dæksel og microfiberklud