Sky-Watcher Skyliner 200P Flextube SynScan Go-To Stjernekikkert

Model/Varenr.: H10224

9.999 kr. 10.999 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Sky-Watcher Skyliner 200P Flextube SynScan Stjernekikkert
Denne stjernekikkert er et dobson teleskop med Flextube system, som gør det ekstremt kompakt og transportabelt. Derudover har teleskopet SynScan Go-To funktion, som gør det muligt let at navigere på nattehimlen. Du styrer nemlig teleskopet via den medfølgende håndkontrol, som har en stor database med mange tusinde himmelobjekter. Denne stjernekikkert er derfor ideel til dig, der ønsker en prisvenlig stjernekikkert med stor tubus og Go-To funktion.

Udforsk nattehimlen
Med en 200 mm blænde åbner dette teleskop op for nye detaljer, når der observeres på nattehimlen sammenlignet med mindre teleskoper. Nu kan selv spiralarme fra galasker og strukturer i andre tåger observeres. Som f.ex den kendte M-13 hob i Hercules kan studeres. En 200 mm tubus giver dig 77% højere lystransmission end en 150 mm tubus. Kombineret med det parabolske primær spejl og fantastisk coating er du sikker på at få fremragende billeder af både planeter og stjernetåger.

Parabolsk primær spejl
Med et parabolsk spejl er du sikker på at få fantastiske billeder med rig kontrast og skarphed. Spejlene er paraboliseret for at bringe alle lysstrålerne til det samme fokuspunkt for at give skarpe, kontrastfyldte billeder, som er fulde af detaljer. Derudover har den 0,5 mm ultratynde sekundære spejlstøtter for at reducere diffraktionsspidser og lystab. Dette gør også stjernekikkerten ideel til astrofotografering. Både hovedspejl og sekundær spejl er coatet med en højreflekterende overflade (Radiant Aluminium Quartz), der er beskyttet af en ekstra Mg2F overcoating, som gør spejlbelægningen mere modstandsdygtig og giver det en længere levetid.

Datastyret teleskop
Sky-Watchers SynScan GoTo funktion gør det muligt for dig let at navigere på nattehimlen og finde de enestående himmelobjekter. Med en database på 42.900 forskellige objekter, kan du hurtigt finde objektet, du ønsker at nærstudere via håndkontrollen. Derudover kan du også tage på en Sky Tour, hvor stjernekikkerten viser dig hvad, der er synligt og bedst at studere i øjeblikket.

Det patenterede spændingskontrolhåndtag giver brugerne mulighed for at tilføje eller reducere spænding og derved øge eller mindske friktionen mellem det optiske rør og skænkene. Det patenterede Freedom Find dual encoder-design gør det muligt at flytte teleskopet manuelt, når brugeren ønsker det - men uden behov for omjustering. Det vil sige, at efter flytning til et nyt objekt vil teleskopet automatisk begynde at spore det nye objekt nøjagtigt. Der kræves ingen genopsætning i én observationssession.

Dobsonisk teleskop
Et Dobsonian-teleskop består kun af to dele, som du kan sætte sammen på ingen tid.
Det er også meget billigere end et sammenlignelig størrelse teleskop på en ækvatorial montering. Dens primære anvendelse er til at nyde visuel observation. Vippeboksen, som teleskopet er monteret på, er let at håndtere. I kombination med Flextube systemet er du sikker på let at kunne transportere teleskopet med i felten. Optikken forbliver stabil i enhver position for at give en smuk og uforstyrret himmelobservation.

 

Diameter tubus

203 mm

Brændvidde

1200 mm (f/6)

Okular

10 mm og 25 mm (1.25")

Forstørrelse (medfølgende okularer)

48x og 120x

Højest brugbare forstørrelse

400x (ved køb af ekstra okular)

Tilbehør

2 stk okularer (1.25"),  9x50 søger

Udtræk Dual fit focuser 1.25/2"
Tubus længde fuld/sammenklappet 111 cm / 83 cm

Vægt i alt

33 kg

Pakken består af 200P mm tubus, Alt-Azimuth base i træ, 9x50 søger, 2 okularer 10 mm og 25 mm, 1,25" adapter, direkte SLR montering, engelsk manual