Sky-Watcher Synscan WiFi adapter

Model/Varenr.: H20318

769 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Sky-Watcher Synscan Wifi Adapter
SynScan Wi-Fi-adaptermodulet gør det muligt at styre alle Sky-Watchers Go-To-monteringer og teleskoper trådløst fra din smartphone eller tablet ved hjælp af enten SynScan-appen eller SynScan PRO-appen, som er tilgængelige til gratis download fra enten Google Play eller App butik. Trådløs styring er også mulig via ASCOM fra en pc.

Wi-Fi-adaptermodulet tilsluttes nemt til holderens håndkontrolport med et af de medfølgende RJ12 til RJ45 eller RJ45 til RJ45 kabler. Der kræves ingen batterier, da driftsstrømmen leveres af monteringen. (*Bemærk venligst, at EQ6 PRO skal forbindes til Wi-Fi-adaptermodulet ved hjælp af det håndkontrolkabel, der oprindeligt blev leveret med beslaget).

Wi-Fi-adaptermodulet skaber sit helt eget Wi-Fi-netværk, så holderen kan bruges hvor som helst, uden at være afhængig af andre Wi-Fi- eller mobilnetværk. Efter at have indtastet dine koordinater i den relevante Synscan-app og fulgt en simpel justeringsprocedure, er du klar til at udforske universet ved hjælp af appens intuitive touchscreen-menuer.

SynScan-apps understøtter også SkySafari Plus/Pro mobile planetarium-appen til Android og iOS (Bemærk venligst, at iOS-forbindelse i skrivende stund er begrænset, og at der kræves to enheder).

Både SynScan-appen og SynScan Pro-appen understøtter nu ASCOM til drejning, GOTO og Pulse Guiding. Sky-Watcher ASCOM-teleskopdriveren kan downloades fra www.skywatcher.com