• Gratis fragt på ordrer over 500 kr. i hele februar
  • 1-2 dages lynhurtig levering
  • 5 stjerner på Trustpilot
  • Telefonisk ekspertrådgivning

Byomic Teleskop og Mikroskop sæt

599 kr

Model/Varenr.: BL260510
Lagerstatus: På Lager
stk.

Få både teleskop og mikroskop i dette to-i-én-sæt! 

Byomic teleskop- og mikroskopsæt, kommer i en fin hård kuffert, så du nemt kan transportere det. Sættet er perfekt til nybegyndere, der både vil se detaljer på de store ting i rummet, samt detaljer på de mindste ting i skovbunden.  

Teleskopet 

Inkluderet i pakken er blandt andet et teleskop med 90x forstørrelse. Det eneste du skal gøre, er at montere et af de to okularer som medfølger, og klikke teleskopet på stativet. Så er du klar til at udforske universet! 

Teleskopet er ideelt til børn, da det er utroligt nemt at indstille og modstandsdygtigt overfor skub. Når teleskopet er påsat stativet, måler det 35 cm. 

Mikroskopet 

Byomic begyndermikroskopsæt har 300x - 1200x forstørrelse, og er derfor et super godt begyndermikroskop, hvor du kan undersøge meget forskelligt i mikroskopiens verden. Udover mikroskopet indeholder sættet 13 dele tilbehør, så du blandt andet kan forberede prøver, som du kan undersøge. Der er også allerede tilberedte præparater, eksempelvis et løg, så du kan gå i gang med undersøgelserne med det samme. 

Ved foden af mikroskopet, kan der indsættes to AA-batterier (ikke inkluderet). Disse giver strøm til lyset. Hvis der er lyst nok i naturen eller rummet, du befinder dig i, kan du også benytte dig af det indbyggede spejl.  

Kom helt tæt på detaljerne 

Med dette sæt kan du både undersøge nattehimlen og skovbunden – kom tæt på både stjerner og insekter. Sættet kommer i en robust kuffert, der er perfekt til transport og opbevaring.  

  

Inkluderet: 

1x Reflektor teleskop 50/360 

Justerbart aluminiumstativ med okular holder 

2 okularer: 20 og 6 mm 

1x Juniormikroskop 300x - 1200x 

1 x 10x okular 

1x Reservelampe 

Redskaber: 1x skalpel, 1x pincet og 1x nål 

1x Målebæger 10 ml 

1x Æske med 7 dækglas & 5 forberedt prøver 

1 x Æske med 8 dækglas og 8 etiketter 

Leveres i kraftig kuffert med håndtag