National Geographic Teleskop og Mikroskop sæt kompakt

Model/Varenr.: NG9118200

799 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

National Geographic Teleskop og Mikroskop sæt
Et linseteleskop med 60x forstørrelse og et mikroskop med op til 640x forstørrelse indgår i denne pakke. Oplev ukendte mikroorganismers verden under National Geographic mikroskop og udforsk hemmelighederne bag levende strukturer som en rigtig videnskabsmand. Udforsk også Månens mange kratere og detaljer med linseteleskopets 60x forstørrelse.

Linseteleskop

Teleskopet er et linseteleskop med 50 mm tubus. Der medfølger to okularer - et 20 mm og et 6 mm. Det betyder, at I kan forstørre 18x og 60x. Det vil give jer god mulighed for at studere Månens mange kratere, bakker og dale. I kommer derfor helt tæt på detaljerne på Månen med dette teleskop. Teleskopet er ideelt til børn, der ønsker at studere Månen og komme tættere på nattehimlen. Teleskopet er utrolig kompakt og beregnet som en bordmodel. Det fylder derfor ikke på børneværelset, og kan nemt tages frem fra hylden, når Månens skal studeres.

Mikroskopet

Børnemikroskopet har 3 kvalitetslinser (4x,10x,40x) samt okular, så det giver en forstørrelse op til 640x. Mikroskopet har kvalitets optik, der giver lyse og skarpe billeder. Mikroskopet har LED belysning med lavere lysstyrke, så gennemsigtige prøver kan observeres i lyset. Velegnet til at have med på tur, da det har batteridrevet belysning. Udover mikroskopet indeholder sættet en masse tilbehør, så du blandt andet kan forberede prøver, som du kan undersøge. Der er også allerede tilberedte præparater, så du kan gå i gang med undersøgelserne med det samme.

Pakken består af
National Geographic linseteleskop
Bordstativ i aluminium
20 mm og 6 mm okular
National Geographic mikroskop
4x, 10x, 40x linser
Mirkoskop præparater
Smartphoneholder
Forstørrelsesglas
Pipette
Objektglas