Wildlife Garden Knage Kantarel

Model/Varenr.: WG4550

169 kr. 

Lagerstatus: På lager
stk.

Kantarel knage
Vores håndskårne knager hjælper dig med at organisere køkkenet, soveværelset eller gangen og blive en legende og praktisk indretningsdetalje. Med nøglehulsophæng bagpå kan du nemt placere krogen hvor du vil og hænge alt fra køkkenruller til hundesnore eller badekåber. Krogen er fin alene som blikfang eller vælg flere forskellige motiver på række, der bringer naturen ind i hjemmet.

Krogen er svensk designet og fremstillet efter traditionelt håndværk i materialer, der er naturvenlige, såsom træ og miljøvenlig maling. Krogen kan tåle en maksimal belastning på 10 kg. Rengør om nødvendigt krogen med en fugtig klud.

Kantarellen er en del af en svampeorden med omkring 300 arter. Den er let at kende med sin gule hat og forekommer rigeligt rundt omkring i Norden. I Europa er der flere lande, hvor kantarellen er gået kraftigt tilbage og er blevet sjælden. Som spisesvamp er kantarellen en delikatesse – også kaldet skovens guld i folkemunde. Den trives i løv- og nåleskove, men findes endda i bjergbirkeskove - selvom den ikke er så almindelig der.

Specifikationer

  • Længde: 38 mm 
  • Bredde: 67 mm  
  • Højde: 113 mm