Wildlife Garden Knage Karl Johan svamp

Model/Varenr.: WG4557

169 kr. 

Lagerstatus: På lager
stk.

Karl Johan svamp knage
Wildlife Gardens håndskårne knager hjælper dig med at organisere dit køkken, soveværelse eller entre og blive en legende og praktisk indretningsdetalje. Med nøglehulsophæng bagpå kan du nemt placere krogen hvor du vil og hænge alt fra køkkenruller til hundesnore eller badekåber. Krogen er fin alene som blikfang eller vælg flere forskellige motiver på række, der bringer naturen ind i hjemmet.

Krogen er lavet af træ og malet med miljøvenlig maling, et ægte håndværk, hvor hver fluesvampen har et unikt udtryk. Selve krogen er i bronzefarvet metal og kan tåle en maksimal belastning på 10 kg.


Karl Johan svampen er en rigtig lækkerbisken til spisesvampe. Dens smag er mildt nøddeagtig og passer godt til alle former for madlavning. I Sveriges ældre landbrugssamfund blev der plukket svampe til brug som optænding til bålet – men de blev ikke spist. I løbet af det 19. århundrede var det en Bernadotte, der importerede sine franske spisevaner, da han tiltrådte som kong Karl XIV Johan af Sverige, og samfundets højere lag begyndte at følge trop. Deraf navnet Karl Johan.


Specifikationer

  • Længde: 39 mm 
  • Bredde: 67 mm  
  • Højde: 117 mm