Stormkøkken og brændsel

I denne kategori finder du vores samlede udvalg af udendørs køkkener. Med et stormkøkken fra Trangia er du altid klar til at lave mad, hvad enten du er på campingtur, vandretur eller bare vil lave et hyggeligt måltid i haven. Køkken fylder minimalt i oppakningen og kan let rengøres grundet Nonstick alumiums materialet. Foruden selve stormkøkkenet finder du også her tilbehør. Dette indbefatter blandt andet brændsel og tasker, så du trygt kan fragte stormkøkkenet rundt. Se hele udvalget herunder

Lav mad i det fri med et Trangia Stormkøkken 

Det svenske mærke Trangia er kendt for deres udendørs køkkenløsninger i form af stormkøkkener. Med et stormkøkken kan du ligegyldigt om solen skinner eller det blæser, lave mad under åben himmel, hvilket gør det ideelt til både campingturen, vandreturen eller picnic. 

Stormkøkkenerne fås i forskellige varianter. De adskiller sig blandt andet i materiale og tilbehør. Vores Trangia stormkøkkener er desuden begge fremstillet i ultralet aluminium, hvilket gør dem lette at bære og medbringe på farten. Stormkøkkenerne benytter enten gas eller sprit. Du kan desuden også købe brændsel og tilbehør på denne side. 

Opbevar dit Trangia stormkøkken sikkert  

Vi tilbyder også opbevaringsløsninger til dit Trangiakøkken. Dette indebærer både faste etuier i EVA-skum samt blødere nylonetuier. Etuierne muliggør, at du nemt kan transportere dit stormkøkken samlet, når du er på tur, men det medvirker også til, at køkkenet forbliver i god stand. 

Hvis du er vild med at færdes i det fri, og samtidig holder af at lave mad, så er et Trangia stormkøkken den perfekte løsning til dig. Udforsk hele vores udvalg af stormkøkkener ovenfor, samt tilbehør dertil. Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til dig, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller via mail.