Stanley

Stanley blev grundlagt i 1913 og har siden da produceret genanvendelige produkter, som holder dine kolde drikke kolde og dine varme drikke varme. Stanleys vakuum-flasker er blevet en væsentlig del af roadtrips, en travl arbejdsdag og afslappende gåture. Det amerikanske foretagende producerer både termokander, -kopper og -krus.

Se Kikkertlands udvalg af Stanley her på siden. 

Historien bag Stanley

William Stanley Jr. smeltede vakuum-isolering sammen med styrken af stål og opfandt tilbage i 1913 den bærbare Stanley termoflaske, som er en stor del af deres brand i dag. Stanleys sortiment er blevet en væsentlig del af arbejdsdagen, outdoor eventyr og roadtrips. Virksomheden har nu i snart 110 år leveret kvalitets termoflasker, termokrus og termokander, hvilket er derfor vi her hos Kikkertland har tilføjet mærket til vores produktudvalg. Den gode kvalitet kommer især af, at produkterne er lavet af stål, så de ikke nemt går i stykker. Kombinationen af dette kraftige materiale og vakuum-isoleringen gør ligeledes, at drikkevarers temperatur kan holdes i mange timer. Med Stanley termo produkter kan din kaffe, te eller kakao altså holde sig varm eller kold i flere timer efter, at du har hældt det op. 

Mærket har et bredt udvalg af produkter, som vi her hos Kikkertland har valgt at udbyde til dig:

  • Termokop
  • Termoflaske
  • Termokrus
  • Shotglassæt
  • Stempelkande
  • Kaffetragt

Tag Stanley termokop med dig på farten

I og med at Stanleys termokop kan holde på varme i op til 5 timer og kulde i op til 6 timer, kan du nemt tage din te eller iskaffe med på farten. Dette termokrus er perfekt til pendleren eller til dig, der altid skal hurtigt ud af døren og ikke når at nyde dine drikke.

Hos Kikkertland elsker vi Stanley kopper og tilbyder både NeverLeak og Trigger-action termokop i flere forskellige farver. Forskellen på disse to produkter er lågets åbne/lukke mekanisme; NeverLeak har et unikt 3-positions låg, hvor Trigger-action har en trykknap, der åbner mundstykket. Fælles for begge er, at du ikke skal bekymre dig om en våd taske, idet brandets termokopper sagtens kan ligge og rumstere i tasken uden at spilde drikke overalt.

Tag Stanley termokande med på tur og udlev din indre outdoor eventyrer

Med dette brand kan du nemt udleve din indre outdoor eventyrer. Tag en Stanley termokande med på sheltertur og nyd en dejlig, varm kop kaffe med én, du holder af. Vi har både Stanley termokande 0,75 liter og Stanley termokande 1 liter, du kan vælge mellem.

Hvis du vil vågne op og lave kaffen i naturen, tilbyder vi også stempelkande og kaffetragt til turen. Det eneste du skal bruge er malet kaffe og kogende vand - hvilket du nemt kan lave med Trangia! Hvis du ofte er udendørs på tur, så tjek gerne vores vandre- og rejseudstyr ud. Så kan du rigtigt udleve din ultimative outdoor fantasi!

Gør hverdagen nemmere med Stanley thermo produkter

Med et Stanley thermo produkt kan du gøre din hverdag nemmere. Ikke flere morgener, hvor du kommer for sent ud af døren, fordi du lige skal nå at drikke det sidste af kaffen. Ikke flere vredesudbrud fordi din alt for billige termokop har lækket i tasken eller i bilen. Alle mærkets produkter er lavet i rustfrit stål med dobbeltvægget vakuum-isolering, som kan komme i opvaskemaskinen.

Køb dit Stanley produkt i dag

Hvis du er i tvivl eller gerne vil have professionel rådgivning til dit køb af Stanley produkter, så kan du kontakte os for råd og vejledning telefonisk på 9630 3409 eller besøge os i vores butik i Aalborg. Vi står klar til at hjælpe dig med at foretage valg af de bedste produkter for netop dig. Gør din hverdag nemmere ved at købe termokande Stanley eller termokop Stanley i dag!