• Gratis fragt på ordrer over 500 kr. i hele februar
  • 1-2 dages lynhurtig levering
  • 5 stjerner på Trustpilot
  • Telefonisk ekspertrådgivning

NexYZ 3-akse universel smartphone adapter

499 kr 599 kr

Model/Varenr.: C81055
Lagerstatus: På Lager
stk.

NexYZ 3-akse universel smartphone adapter fra Celestron - til udsigtskikkert, kikkert, teleskop og mikroskop.

  • NexYZ forbinder din smartphone til dit teleskop, udsigtskikkert, kikkert, mono-kikkert og mikroskop, så du kan tage billeder og optage video direkte gennem okularet, også kaldet digiscoping.
  • Kan benyttes med mange mobiltelefon-modeller, inklusiv den nyeste fra Samsung, Google og Apple. 
  • NexYZ er yderst brugervenlig. Den har tre drejeknapper (X, Y og Z akse) og dit mobils kamera kan sættes foran okularet på få sekunder - så du er klar til at tage det perfekte billede.
  • NexYZ er meget robust bygget i metal og polymer. 

 

NexYZ passer til alle okularer fra 35-60mm i diameter, inklusiv teleskoper med 1.25” og 2” okularer, udsigtskikkerter, mono-kikkerter og håndkikkerter. NexYZ kan også bruges til et mikroskop, hvis adapter ringen bruges ( medfølger), ringen tager diameteren ned til 25mm (standard størrelse af mikroskop okular).

NexYZ kan benyttes til mange forskellige smartphones og endda ofte med coveret på. Selv større "tablets" som iPhone 8 Plus og de nyeste Samsung Galaxy telefoner virker perfekt sammen med NexYZ. Det er også nemt og hurtigt at fjerne mobiltelefonen og påsætte en anden, hvis der bliver brug for det.

 

Hurtig betjening

Den tre-akse justering er, hvad gør NexYZ smartphone adapter anderledes end, hvad der allerede findes på markedet af smartphone adapters. Med de fleste adaptere skal man placere mobiltelefonen meget nøjagtigt og der er kun to-akse justering. Hvorimod, NexYZ kan centreres med X og Y knapperne og derefter flytte okularet op og ned indtil du kan se det hele. Justeringen på NexYZ er hurtig og præcis. Det er også muligt at ændre billedformatet fra portræt til landskab ved at flytte på okular-klemmen og justere X, Y og X aksen.

 

Bemærk: NexYZ passer til alle teleskoper, udsigtskikkerter, kikkerter, monokikkerter og mikroskoper. Den virker dog ikke med riffelsigter. NexYZ kan benyttes til de fleste mobil-coverer. Hvis du har et ekstra stort mobil-cover med indbyggede batterier eller lignende, anbefales det at tage det af ved brug af NexYZ.

 

 

Titel Type Størrelse Manual
NexYZ-Adapter-Manual.pdf PDF 335.62KB Manual