Celestron NexYZ 3 axis smartphone adapter

Model/Varenr.: C81055

499 kr. 599 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Celestron NexYZ 3-akse universal smartphone-adapter
NexYZ forbinder din smartphone til dit teleskop, kikkert, kikkert, monokikkert og mikroskop så du kan tage billeder og optage video direkte gennem okularet.

Kan bruges med mange mobiltelefonmodeller, inklusive det seneste fra Samsung, Google og Apple. Mere specifikt passer adapteren til mobiltelefoner med en bredde på 65-90 mm. Den kan dog udvides til at passe helt op til en mobiltelefon med 12,5 cm i bredden. Smartphone adapteren vejer 283 g. 


NexYZ er ekstremt brugervenlig. Den har tre drejeknapper (X-, Y- og Z-akser), og telefonens kamera kan placeres foran okularet på få sekunder – så du er klar til at tage det perfekte billede.
NexYZ er meget robust bygget i metal og polymer.


NexYZ passer til alle okularer fra 35-60 mm i diameter, inklusive teleskoper med 1,25" og 2" okularer, kikkerter, monokikkerter og håndkikkerter. NexYZ kan også bruges til mikroskop, hvis der anvendes en adapterring (medfølger), som i stedet tager diameteren ned til 25mm (standardstørrelse på mikroskopokularer).

NexYZ kan bruges til mange forskellige smartphones og endda ofte med coveret på. Endnu større "smartphones" som iPhone 8 Plus og de nyeste Samsung Galaxy-telefoner fungerer perfekt med NexYZ. Det er også nemt og hurtigt at fjerne mobiltelefonen og vedhæfte en anden, hvis det er nødvendigt.

Montering
Den tre-akse justering er det, der gør NexYZ smartphone-adapteren anderledes end den, der allerede findes på markedet for smartphone-adaptere. Med de fleste adaptere skal du placere mobiltelefonen meget præcist, og der er kun to akse justeringer. Hvorimod NexYZ kan centreres med X- og Y-knapperne og derefter flytte okularet op og ned, indtil du kan se alt. Justeringen på NexYZ er hurtig og præcis.

Det er også muligt at ændre billedformatet fra portræt til landskab ved at flytte okularklemmen og justere X-, Y- og X-aksen.


Bemærk: NexYZ passer til alle teleskoper, kikkerter, kikkerter, monokuler og mikroskoper. 

Titel Type Størrelse Manual
NexYZ-Adapter-Manual.pdf PDF 335.62KB Manual