Kowa TSN-66A Prominar 25-60x66 Udsigtskikkert

Model/Varenr.: KW550

20.999 kr.

Lagerstatus: Leveringstid 8-10 dage
stk.

Kowa TSN-66A Prominar 20-60x66 Udsigtskikkert
Kowa TSN-66A Prominar udsigtskikkert er ideel til dig, der ønsker en udsigtskikkert i højeste kvalitet, når du skal observere landskabet og dyrelivet. Kowa TSN-66A Prominar er en kompakt variant med de samme fluoritkrystallinser og belægninger som de andre velkendte Prominar udsigtskikkerter fra Kowa. Du er derfor sikret høj lystransmission, skarp kontrast og 100% naturlig farvegengivelse med denne udsigtskikkert. En udsigtskikkert i særklasse med fremragende optik.

Fluorid glas med høj lystransmission
Kikkerthuset har en ren fluoritkrystallinse, som, når den kombineres med en Kowa XD-linse, leverer overlegen ydeevne i svagt lys. Denne specielle kombination plus forbedrede optiske belægninger eliminerer praktisk talt kromatisk aberration, selv ved høj forstørrelse. Fordi TSN-66A er udstyret med en dobbelt fokuseringsmekanisme, kan billedet hurtigt og præcist fokuseres med kun din pegefinger - på blot et par flydende omdrejninger. Den fine fokuseringsmekanisme giver den sidste kontrol til at se billedet knivskarpt.

Kikkertens opbygning

Ud over dens kompakte størrelse drager du fordel af en lavere vægt på grund af en 100 % magnesiumlegering, og den er samlet set også stærkere. Så TSN-66A er nem at bære og har en fuldt vandtæt og nitrogenfyldt krop. En opgraderet Kowa KR-belægning på optikken gør kikkerten utrolig pålidelig og robust.

Vidvinkel okular

Okularet har en forstørrelse på 25x-60x og har to XD-objektiver, så billederne vises med fremragende skarphed. Okularet er fuldt vandtæt og udstyret med en Twist-up okularring med tre positioner. Dette giver dig mulighed for at justere afstanden mellem dit øje og okularet. På den måde får både brillebrugere og brugere, der ikke bruger briller, en behagelig seeroplevelse.

Specifikationer

  • Fluorid linser
  • BAK-4 prismer
  • Fully multi-coatede linser
  • 100% vandtæt og dugfri
  • Indbygget solafskærmning  
  • Twist-up øjestykke
     
Model Kowa TSN-66A Prominar 20-60x66 Udsigtskikkert
Objektivlinse 66 mm
Forstørrelse 25-60x
Nærfokusering 3,5 meter
Fokusering Grov og finjustering
Glasmateriale Fluorite krystal
Synsfelt v/1000 meter 42 m - 23 m
Vægt 1500 g
Længde 378 mm
Garanti 10 år
Pakken består af Kowa TSN-66A udsigtskikkert, Zoom okular 25-60x, dæksler og engelsk manual