Sky-Watcher Explorer 200PDS Teleskop med EQ5PRO SynScan GoTo

Model/Varenr.: H10220/20981PK

12.298 kr.

Produkter i pakken:
  • 1 x Sky-Watcher Explorer 200PDS OTA
  • 1 x Sky-Watcher EQ5 Pro SynScan

Lagerstatus: På lager

stk.

Sky-Watcher Explorer 200PDS Teleskop med EQ5PRO SynScan GoTo
Den nye Sky-Watcher Explorer 200PDS Newtonian Reflector inkorporerer det samme fremragende spejlsæt som Explorer-200P Black Diamond-serien, men med to væsentlige fordele: En Dual-Speed 10:1-fokuser er nu inkluderet for fremragende fokuseringspræcision. Også rørlængden er blevet en smule forkortet for at optimere ydeevnen til prime-fokus fotografering. Denne stjernekikkert er derfor ideel til dig, der ønsker at tage professionelle astrofotos af både planeter og tåger. 

Udforsk nattehimlen

Med en 200 mm tubus diamater åbner dette teleskop op for nye detaljer, når der observeres på nattehimlen. En 200 mm tubus giver dig nemlig 77% højere lystransmission end en 150 mm tubus. Nu kan selv spiralarme fra galasker og strukturer i andre tåger observeres. Som f.ex den kendte M-13 hob i Hercules kan studeres. Kombineret med det parabolske primær spejl og fantastisk Mg2F overcoating er du sikker på at få fremragende billeder af både planeter og stjernetåger.

Parabolsk spejl og Mg2F overcoating
Med et parabolsk spejl er du sikker på at få fantastiske billeder med rig kontrast og skarphed. Spejlene er paraboliseret for at bringe alle lysstrålerne til det samme fokuspunkt for at give skarpe, kontrastfyldte billeder, som er fulde af detaljer. Derudover har den 0,5 mm ultratynde sekundære spejlstøtter for at reducere diffraktionsspidser og lystab. Dette gør også stjernekikkerten ideel til astrofotografering. Både hovedspejl og sekundær spejl er coatet med en højreflekterende overflade (Radiant Aluminium Quartz), der er beskyttet af en ekstra Mg2F overcoating, som gør spejlbelægningen mere modstandsdygtig og giver det en længere levetid.

Datastyret teleskop på EQ5PRO montering
Tag en tur på stjernehimlen med et tryk på en knap. EQ5PRO montering med SynScan V.3 håndkontrol (upgraderbar) giver dig en ekstrem stabil base og mulighed for at gå på opdagelse blandt universts mange vidundere. Håndkontrollens databse indeholder mere end 42.900 objekter - Messier, IC, NGC, Caldwell, Planeter, Stjerner, Dobbeltstjerner, Variable stjerner og meget mere. Det er derfor muligt at komme helt tæt på fænomenerne. Du kan også tag en Sky Tour, hvor teleskopet viser dig de objekter, som er mest interessante at studere i øjeblikket. Montering har kuglelejer på begge aker og med et solidt 45mm stålstativ er det en stabil base.

Fotografering med Sky-Watcher Explorer 200PDS

EQ5PRO SynScan monteringen er solid og velegnet til en 200mm Newton OTA. Med en max kapacitet på 9 kg kan du nemt montere kamera og ekstraudstyr derpå. Det gør den ideel til astrofotografering. Derudover vil det parabolske primærspejl i kombination med fantastisk coating give dig skarpe, lyse og klare billeder af det, du observerer. Endnu bedre ydeevne til astrofotografering og visuel brug kan opnås, når den bruges i kombination med Sky-Watchers Newtonske komakorrektor.

EQ5 PRO specifikationer

 

Objektivdiameter 200 mm
Brændvidde 1000 mm / f5mm
Okular  2" 28mm LET
Forstørrelse 36x
Søger

9x50

Udtræk 2" (50.8mm) Dual-Speed 10:1 Crayford Focuser
Højeste brugbare forstørrelse     400 x
Diagonal

 

EQ5PRO max kapacitet 9 kg
Vægt

45 kg ialt

Pakken består af 200 mm tubus | EQ5PRO SynScan montering og stativ |  2" 28 mm okular |  9x50 søger | Engelsk manual