Sky-Watcher Explorer 200P Teleskop med EQ5PRO SynScan GoTo

Model/Varenr.: H10923/H20981

11.698 kr.

Produkter i pakken:
  • 1 x Sky-Watcher EQ5 Pro SynScan
  • 1 x Sky-Watcher Explorer 200P tubus

Lagerstatus: Leveringstid 12-16 dage

stk.

Sky-Watcher Explorer 200P Teleskop med EQ5 PRO SynScan GoTo
Sky-Watcher Explorer 200P stjernekikkert på EQ5 PRO montering med SynScan GoTo anbefales til dig, der ønsker fantastiske observationer af både Månen, planeter og forskellige deep-sky objekter. Med en 200 mm tubus og parabolsk spejl er du sikker på at få fremragende billeder af nattehimlens mange fænomener. EQ5 PRO monteringen sikrer dig en stabil base, der kan bære op til 9 kg. Det er derfor også et ideelt teleskop til seriøs astrofotografering.

Observation af nattehimlen
Med en 200 mm blænde åbner dette teleskop op for nye detaljer, når der observeres på nattehimlen sammenlignet med mindre teleskoper. Nu kan selv spiralarme fra galasker og strukturer i andre tåger observeres. Som f.ex den kendte M-13 hob i Hercules kan studeres. En 200 mm tubus giver dig 77% højere lystransmission end en 150 mm tubus. Kombineret med det parabolske primær spejl og fantastisk coating er du sikker på at få fremragende billeder af både planeter og stjernetåger.

Datastyret teleskop
SynScan GoTo funktionen gør det muligt let at navigere på nattehimlen. Med en database på 43.000 forskellige objekter, kan du hurtigt finde objektet, du ønsker at nærstudere. Derudover kan du også tage på en Sky Tour, hvor stjernekikkerten viser dig hvad, der er synligt og bedst at studere i øjeblikket. Montering har kuglelejer på begge aker og med et solidt 45mm stålstativ er det en stabil base.

Parabolsk spejl
Med et parabolsk spejl er du sikker på at få fantastiske billeder med rig kontrast og skarphed. Spejlene er paraboliseret for at bringe alle lysstrålerne til det samme fokuspunkt for at give skarpe, kontrastfyldte billeder, som er fulde af detaljer. Derudover har den 0,5 mm ultratynde sekundære spejlstøtter for at reducere diffraktionsspidser og lystab. Dette gør også stjernekikkerten ideel til astrofotografering. Både hovedspejl og sekundær spejl er coatet med en højreflekterende overflade (Radiant Aluminium Quartz), der er beskyttet af en ekstra Mg2F overcoating, som gør spejlbelægningen mere modstandsdygtig og giver det en længere levetid.

Fotografering med Sky-Watcher Explorer 200P
EQ5PRO SynScan monteringen er solid og velegnet til en 200mm Newton OTA. Derudover kan du nemt montere kamera og ekstraudstyr, da monteringen kan håndtere op til 9 kg. Teleskopet har en direkte DSLR-forbindelse, så der skal kun bruges en T2-ring til montering af DSLR-kamera. Selve tubus har en solid 2" crayford fokuser, især til brug ved høje forstørrelser og til astrofotografering. Når der bruges 2 " okular dnyttes det maksimale mulige synsfelt. Med et blændeforhold på f/5 er teleskopet i klassen af "hurtige" newton teleskoper som er velegnet til astrofotografering.

BBC Sky At Night Magazine udtaler:
"The Explorer-200P passed all our tests with flying colours and was a delight to use both optically and mechanically... The overall stability of the system impressed us...The mount was the most stable in the test with no flexing at all...The quality of its views just pushed it ahead of the Europa, giving us a very enjoyable look at all of our test objects." (July 2009 Group Test versus the Orion Optics UK Europa-200 f/4.5 De-Luxe and the Konusky-200 Motor)

 

Objektivdiameter 200 mm
Brændvidde 1000 mm /f5mm
Okular  10mm og 25mm (1,25")
Søger

9x50 finderscope

Forstørrelse 40x, 80x, 100x, 200x
Udtræk Dual fit focuser 1.25/2"
Højeste brugbare forstørrelse     400x
Optik

Multi-Coated Objective Lens 

Vægt

45 kg ialt

EQ5PRO max kapacitet 9 kg
Tubus længde 100 cm
Pakken består af 200 mm tubus | EQ5PRO SynScan GoTo montering og stativ | 10 mm og 25 mm okular 1,25" | 1,25" og 2" adapter | 9x50 søger | 2x deluxe barlow linse med kameragevind | Engelsk manual