Carson Læseglas med lys, 110 mm

Model/Varenr.: CS118AS95

159 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Carson Læseglas med lys, 110 mm
Carson forstørrelsesglas er en kompakt håndholdt lup med 2x forstørrelse, en 110 mm linse og indbygget LED-belysning.

Ideel til læsning af små bogstaver, selv i svagt lys. Forstørrelsesglasset har en asfærisk linse. Dette giver et klarere billede og reducerer samtidig kant-til-kant forvrængning.


For at forstørre små sektioner yderligere har luppen en spotlinse med 7x forstørrelse. Spotlinsen er placeret på selve grebet. Forstørrelsesglasset er udstyret med et ergonomisk plasthåndtag og har indbygget LED-belysning, som tændes ved hjælp af to AAA-batterier (medfølger ikke). Disse batterier kommes i rummet i bunden af ​​håndtaget.

Du kan manuelt tænde og slukke for lysene, og du kan også indstille lysdioderne i to lysstyrkeniveauer. Du styrer dette ved hjælp af skyderen på huset.


Linsen er lavet af krystalklar akryl. Sammenlignet med glas er akryl lettere i vægt og har en højere modstandsdygtighed over for ridser.
Kombinationen af ​​den store, asfæriske linse og den indbyggede belysning gør denne lup meget velegnet til hverdags aktiviteter, såsom læsning.

Selvfølgelig kan du også bruge dette forstørrelsesglas til at se små genstande med flere detaljer, for eksempel mønter eller insekter.

Specifikationer

  • Forstørrelse: 2x/7x
  • Linsediameter: 110 mm
  • Mål: 257 x 137 x 25 mm
  • Vægt: 190 g