Celestron NexStar+ Håndkontrol USB, AZ

Model/Varenr.: C93981

1.499 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Celestron Nexstar Håndkontrol og USB kabel
Celestron NexStar-håndkontrol er et standard tilbehør på alle aktuelle alt-azimuth Celestron GoTo-teleskoper. Håndkontrollen er tilgængelige til:
 SLT, LCM, SE, NexStar Evolution og CPC, og CPC Deluxe-computerteleskoper.
NexStar inkluderer mange teleskopopsætninger, såsom SkyAlign, og har også tilpasselig maksimal drejehastighed, programmerbare svinggrænser og mere relevant for dit montering. Håndkontrollen inkluderer også USB Flash Upgradable-teknologi, der gør det muligt at opgradere håndkontrollens software med Celestron Firmware Manager.


NexStar's enorme database med over 40.000 himmelobjekter kan let nås med et tryk på en knap, der gør det muligt for teleskopet at dreje til objekter fra en række forskellige kataloger, herunder Messier, NGC, Caldwell og SAOs lyseste stjerner. Planeterne samt en liste over de mest populære himmelobjekter er også inkluderet. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal se på, kan du bruge den praktiske "Tour Mode", og du får vist et udvalg af de mest populære objekter for det tidspunkt og den dato, du observerer!

Håndkontrollen passer til: SLT, LCM, SE, NexStar Evolution og CPC, og CPC Deluxe-computerteleskoper.

Specifikationer

  • Celestron NexStar-håndkontrol til brug med Celestron GoTo-teleskoper
  • Kan tilsluttes direkte til din pc med et mini-USB-kabel (kabel medfølger ikke) til softwareopdateringer eller valgfri teleskopstyring med tredjepartssoftware
  • Flash opgraderes via internettet - de nyeste opdateringer findes på Celestron.com
  • Indbygget database med 40.000 objekter
  • Dobbelt linje, 16-tegn LCD-skærm med justerbar baggrundsbelysning.