Celestron SkyPortal Wifi Modul

Model/Varenr.: C93973

1.399 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Celestron SkyPortal Wifi Modul
Få WiFi adgang til universet med SkyQ Link - Forvandler din smartphone eller tablet til dit eget personlige planetarium og observatorium.

Celestron innovative nye SkyQ Link WiFi-modul tager teknologien bag SkyQ app endnu længere ved at aktivere en trådløs kontrol for de fleste datastyrede Celestron teleskoper.

Sæt blot WiFi-modulet i dit teleskopets håndkontrol eller AUX-port og tilslut dets trådløse signal med din enhed. Med det samme bliver din enhed en trådløs håndkontroller til dit teleskop, der leder dig gennem justeringsprocessen og ethvert himmelobjekt med et simpelt tryk. Når SkyPortal Wifi-modul fører dit teleskop til et objekt, kan du lytte til hundredvis af inkluderede lydbeskrivelser på din enhed, som forklarer historien og mytologien af de mest populære himmelobjekter.


Vælg Tonight's Best i søgemenuen, og SkyPortal Wifi viser en liste over de bedste objekter, der skal vises, baseret på din tid og placering. Der er ikke behov for at indtaste GPS-koordinater eller indstille tid og dato - SkyPortal WiFi tager disse oplysninger direkte fra din enhed. SkyPortal WiFi er en fantastisk gave til teleskopbrugere i alle aldre og færdighedsniveauer, fra børn til avancerede brugere. Tag din familie med på en guidet tur i universet med SkyPortal WiFi.

Celestrons SkyPortal WiFi-modul fungerer med vores app, SkyPortal. SkyPortal er tilgængelig gratis i Apple App Store og Google Play og er din nøgle til universet - med eller uden SkyPortal WiFi-modul. SkyPortal er udviklet i samarbejde med eksperterne på SkySafari og tilbyder en robust database med mere end 100.000 himmelobjekter.

• Komplet trådløs kontrol over dit Celestron teleskop
• Alignment - foregår trådløst med din iPhone, iPad eller PC.
• Planetarium interface - Klik på et element, der vises på SkyQ skærm og dit teleskop er rettet til objektet
• SkyTour - Opretter en liste over de øverste stjerner, galakser og stjernetåger, der kan ses gennem dit teleskop
• Kræver ingen batterier
• Fungerer med NexRemote - Kræver den nyeste version af NexRemote og SkyQLink PC Installer

SkyQ Link fungerer med følgende monteringer:
Advanced VX
CG-5 (requires compatible cable)
CGE Pro
CGEM
CGEM DX
CPC
LCM
NexStar Evolution
NexStar SLT
NexStar SE
SkyProdigy (no automatic alignment)


 

 

Titel Type Størrelse Manual
SkyQLink-Manual.pdf PDF 115.34KB Manual