• 100% dansk webshop
  • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
  • Bestil inden kl. 13.00 - Ma-To - inden kl. 11.00 FRE  vi sender samme dag (ved grøn lagerstatus)

Marumi

Japansk producent af kvalitetsfiltre til kameraer. Beskyt dine objektiver med UV filtre eller lav dit objektiv om til et macro objektiv med Marumis macro filter.

Filtre kan give en ekstra sikkerhed til dine objektiver og kan også benyttes til at skabe effekter i billedet. 

 

Marumi filtre findes i en DHG (Digital High Grade) udgave, der er udviklet specifikt til digital fotografering. DHG filtre kommer med en speciel coating, der modvirker uønskede reflektioner og kvaliteten af glasset er suverænt god.

Det er vigtigt med god kvalitet af filtre, da det også påvirker billedkvaliteten. 

 

 

 

 

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Er du en naturfotograf kan vi varmt anbefale vores Marumi polarisationsfilter, der minimerer reflektioner samt øger kontrast og farver. Få helt fantastiske og kontrastrige naturbilleder med klare, flotte farver.

Når man benytter et polarisationsfilter i naturen vil man oftest opleve at objekter står tydeligere, da strejlys ikke generer billedet.

Generelt er et polarisationsfilter velegnet til al udendørs fotografering samt fotografering af meget reflektive objekter.

 

Vi har et stort udvalg af Marumi filtre. Et UV-filter blokerer den usynlige ultraviolette stråling som oftest giver billeder et blåt skær. Samt gråfiltre reducerer lysindlfaldet, så du har mulighed for at benytte længere lukketider - selv i lyst vejr.  

Trustpilot