Eschenbach Mobilux LED Lup 5x

Model/Varenr.: E15115

729 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Eschenbach Mobilux LED 5x
Denne lup har 5x forstørrelse, og du får derfor teksten forstørret til en meget letlæselig størrelse. Det gør luppen velegnet til at læse aviser, produktpakker, manualer og meget mere. Brug den i hjemmet eller tag den med i tasken. Der medfølger et læderetui, der beskytter linsen for ridser. Derudover er linsen også scratch-proof, hvilket betyder, at den er modstandsdygtig overfor ridser.

Den asphæriske linse er et PXM® letvægtsobjektiv og cera-tec® belagt for et forvrængningsfrit billede med skarphed fra kant til kant. Den bedst egnede farvetemperatur kan vælges på forhånd via de 2 medfølgende filtre. Det sikrer, at du altid får et behageligt læselys, uanset hvor du bruger luppen.

Batterier er nemme at skifte, da batteridækslet er nemt at åbne og kontaktfjedre tydeligt angiver batteriets position. LED-lyset kræver ikke udskiftning. LED-lyset, som Eschenbach Optik bruger, har en levetid på ca. 50.000 timer. Batterilevetiden er op til 10 gange længere sammenlignet med et konventionelt lys. Spændingen styres via en step-up-konverter, som giver en konsistent belysning, selvom spændingen falder på grund af lavt batteriniveau.


Specifikationer

  • 5x forstørrelse
  • Linsediameter: 58 mm
  • Inkl. etui til linse
  • 2 stk AA batterier medfølger
Titel Type Størrelse Manual
Manual_mobiluxLED-1.pdf PDF 2.31MB Manual