• Telefonisk vejledning
 • 100% dansk webshop og butik
 • 1-2 dages lynhurtig levering
 • 5 stjerner på Trustpilot

Paton Hawksley Spectroscope Star Analyser 100

1.299 kr

Model/Varenr.: A14616
Lagerstatus: Leveringstid 8-10 dage
stk.

Professionelle astronomer bruger rutinemæssigt kraften i spektroskopi for at afsløre universets hemmeligheder.

Nu kan Star Analyzer gøre det samme for amatørbillederne til en overkommelig pris med dette enkle tilbehør til teleskoper.

Brugt som et konventionelt 1,25 tommer filter er det det ideelle tilbehør til nutidens billige astronomiske billedkameraer, webkameraer og videokameraer. 

For eksempel med et teleskop på kun 80 mm blænde og et simpelt umodificeret webcam kan de skjulte karakteristika for hundreder af stjerner ned til +4 styrke afsløres.
Med en 200 mm blænde og en følsom CCD-eksponering med lang eksponering er identificering af lyse Novae og Supernovae eller endda en måling af universets udvidelse fra rødskiftet i en Quasar muligt

Funktioner:

Høj kvalitet transmission diffraktionsgitter monteret i en standard 1,25 tommer filtercelle Anti-reflektion belagt glas beskytter gitteroverfladen Høj effektivitet 100 linier / mm blændet design Enkel at bruge - Skruer ind i et kamera okularadapter som et normalt filter Spektrumretning markeret på filtercellen.

En låsering opretholder orienteringen Optimeret til de små CCD-sensorer, der findes i populære webcams, video- og astro-kameraer.

Stjerne og spektrum kan optages i det samme billede, som hjælper med at identificere og kalibrere Risteafstand kan justeres om ønsket ved hjælp af afstandsringe (købes separat)

Kan også monteres på et okular til visuel brug

specifikationer:

Forbindelse (til teleskopet):             1,25

materiale:                    Aluminium

Type:                                               Blaze grille for spektroskopi