Celestron Nexstar Evolution 8

Model/Varenr.: C12091

23.999 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Celestron Nexstar Evolution 8
Nexstar Evolution 8 - storebror til Evolution 6 - for dig som ønsker fuld automatik, høj ydelse og f.eks fjernstyring via computer eller smartphone - ja så er Nexstar Evolution det helt rigtige teleskop til dig.


Her er det ikke nødvendig med forkundskaber i astronomi. Stil blot teleskopet op et stabilt sted - ret det herefter mod 3 valgfrie stjerner og det er nu klar til brug. Hvis du interesserer dig for astro-fotografering så vil Nexstar Evolution være et udmærket teleskop til dette.

Med håndkontrollen kan du navigere til objekter på himlen enten med din smartphone eller computer, da Nexstar Evolution har integreret Wi-Fi. Du kan tilslutte din enhed til Nexstar Evolutions trådløse netværk, og med app'en "Celestron SkyPortal" eller for IOS og Android "SkySafari" kan du nu gå igang med at udforske universet. 

Stjernekortet i app'en ses i real-tid eller få en liste over hvilke himmelobjekter, der er synlige lige netop hvor du er.  NexStar Evolution er velegnet til astrofotografering og en god og prisvenlig måde at komme igang. Dette teleskop har gaffelmontering med "worm gear" samt forbedrede motorer som det eneste i denne prisklasse.

Monter dit DSLR-kamera, exponer og lad nu teleskopet gøre resten, med NexStar Evolutions tracking måde kan du tage fantastiske billeder af f.eks. Oriontågen. 

Hvis du har brug for ekstra lange eksponeringer for at nå lys-svage objekter kan du montere en "wedge" for stabilitet. Nexstar Evolution 8 er et Schmidt-Cassegrain teleskop med Celestrons kendte
StarBright XLT coating, for superskarpe og kontrastrige billeder, en ekstra fordel både ved visuelle observationer samt ved astrofotografering. 

NexStar Evolution har 4 AUX-porte. Der medfølger en NexStar håndkontrol (hvilken ikke er nødvendig - hvis du bruger mobil-app'en), StarPointer søger, 2 okularer, 1.25" diagonal, netadapter.

Teleskopet drives af et indbygget genopladeligt lithium-ion phosphat batteri, der kan holde gang i teleskopet op til 10 timer. 

Celestron Nexstar Evolution SCT er velegnet også til planetfoto og deepsky astrofoto sammen med en f/6.3 fokal reducer. 

Objektivdiameter

203mm

Brændvidde

f/2032  f/10

Okularer, 1.25"

13mm(156x) 40mm (51x)

Højeste brugbare forstørrelse

480x

Søger

Starpointer

Tubus længde

43,2cm

Samlet Vægt

18,5 kg  

Titel Type Størrelse Manual
NexStar-EVO-Serie-Manual.pdf PDF 557.11KB Manual