Celestron NexStar Evolution 8 HD StarSense Stjernekikkert

Model/Varenr.: C12096

27.999 kr. 29.999 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Celestron NexStar 8 HD StarSense Stjernekikkert
Det innovative NexStar Evolution er et kompakt, bærbart og mekanisk solidt teleskop lavet til timevis med seriøs visuel observation og astrofotografering. NexStar Evolution HD skiller sig ud på grund af dens unikke funktioner, herunder: StarSense AutoAlign, EdgeHD-optik, integreret WiFi og dets interne LiFePO4-batteri.

StarSense AutoAlign med SkyPortal App
StarSense AutoAlign scanner nattehimlen, analyserer stjernemønstrene og beregner automatisk teleskopets præcise placering, datoen og det aktuelle klokkeslæt. Hvad mere er, kan du tilføje op til 10 ekstra justeringsstjerner for den mest nøjagtige justering muligt. Fordi StarSense AutoAlign er parret med Evolution-beslaget, får du endnu mere funktionalitet og brugervenlighed. Tilslut til holderen via SkyPortal-mobilappen, og du kan udføre den automatiske justering direkte fra din smartphone og derefter øjeblikkeligt beordre teleskopet til at dreje til dit første himmelobjekt.

8 EdgeHD Optisk Tubus
EdgeHD er et aplanatisk Schmidt optisk system med fladt felt, der producerer aberrationsfrie billeder på tværs af et bredt visuelt og fotografisk synsfelt. Det optiske system reducerer mere end blot stjernekoma uden for aksen; det giver et fladt brændplan i astrografkvalitet helt ud til kanten af synsfeltet.

EdgeHD-optik producerer et brændplan mere end tre gange fladere end et standard Schmidt-Cassegrain-teleskop og dramatisk fladere end konkurrerende komafrie designs. Dette garanterer dig synligt skarpe stjerner på tværs af fuldskærmssensorer.

Det 8" EdgeHD fladfelt og koma-fri optiske rør blev lavet til at rumme moderne billedbehandling med kameraer af alle typer, især større format CCD og DSLR kameraer.
Det optiske EdgeHD-rør er Fastar-kompatibelt til ultrahurtig f/2 wide field-billeddannelse med en valgfri tredjeparts linsesamling.

Astrofotografering med NexStar Evolution 8HD

Dette teleskop er et fremragende instrument for dig, der ønsker at udforske astrofotografering. Det er det eneste gaffelmonterede teleskop i sin prisklasse, der tilbyder en så stor sporingsnøjagtighed. Tag billeder af Månen og planeterne ved at fastgøre et hvilket som helst planetarisk kamera. Du kan endda eksperimentere med at afbilde lysere objekter i dyb himmel som Oriontågen med dit DSLR-kamera.

Efterhånden som du gør fremskridt i hobbyen med astrofotografering, kan du omdanne din alt-azimuth-montering til ækvatorial opsætning ved at tilføje Wedge til NexStar Evolution. Dette tilbehør gør det muligt for dig at opnå længere eksponeringer for mere detaljerede astrofotos. NexStar Evolution-beslaget har også et indbygget lithium-jernfosfat (LiFePO4) batteri med nok strøm til 10-timers astrofotografering.

Naturligvis tilbyder det optiske EdgeHD-system lyse, skarpe visninger med StarBright XLT™ optiske belægninger - et godt valg for både visuelle observatører og spirende astro-billeder.

NexStar Evolution er udstyret med 4 ekstra porte - to oven på gaflen og to i bunden. En StarSense-håndbetjening er inkluderet, men den er ikke nødvendig, når du bruger NexStar Evolution med appen.

Tilbehør inkluderet i pakken
NexStar Evolution 8"-teleskopet inkluderer to 1,25" Plössl 40 mm og 13 mm okularer, som er fantastisk til at observere de fleste himmellegemer. Desuden inkluderer dit teleskop en 1,25" stjernediagonal, 1,25" Visual Back, StarSense AutoAlign-tilbehøret og et StarPointer Pro™-finderskop. StarSense AutoAlign leveres med en håndbetjening, men takket være den interne WiFi og SkyPortal-app er brug af håndbetjeningen valgfri.

For at øge dit synsfelt uden at ofre ydeevnen, skal du tilføje det valgfrie EdgeHD fokal reducer, der bringer dit brændviddeforhold ned til f/7.

Evolution EdgeHD kommer med starsense autoalign, så du bare kan tænde den og vente (2-3minutter), på at den er klar til at guide dig rundt på himlen. Starsense fungerer ved at genkende stjernebillederne, identificere og justere efter enkeltstjerner.

Specifikationer

  • 8” EdgeHD Optics: Giver fremragende visuel og astro ydeevne
  • Genopladeligt lithiumion-batteri med strøm til 10 timers observation
  • Indbygget WiFi: Ingen håndkontrol kræves! Brug din smartphone eller tablet til at forbinde til teleskopet via WiFi
  • StarSense Auto Align: Justerer teleskopet automatisk, ved brug af SkyPortal-appen for fuldstændig trådløs kontrol
  • Fastar/HyperStar linseenhed
  • Nexstar Evolution med praktiske funktioner, herunder USB-opladningsport og bakke til dit tilbehør og mere.
  • Når du automatisk har tilpasset StarSense, skal du vælge og gå til objekter med et tryk på din smartphone.

 

Objektivdiameter

203mm

Brændvidde

f/2032  f/10

Okularer, 1.25"

13mm(156x) 40mm (51x)

Højeste brugbare forstørrelse

480x

Søger

Starpointer

Tubus længde

43,2cm

Samlet Vægt

18,5 kg  

Pakken består af Edge HD 8" tubus, AZ motoriseret stativ, 2 stk 1,25" okularer 40 mm og 13 mm, håndkontrol, finderscope, 4 plug AC adapter, integreret lithium batteri, engelsk manual

 

Titel Type Størrelse Manual
NexStar-EVO-Serie-Manual-1.pdf PDF 557.11KB Manual
NexStar-EVO-Serie-Quick-Setup-Guide.pdf PDF 1.51MB Manual