Celestron Måne og Planetfiltersæt

Model/Varenr.: C94119-10

499 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Celestron Måne og Planetfiltersæt
Celestron filtersæt til stjernekikkert - Et af vores mest populære filtersæt til at se på månen og planeterne i vores solsystem. 


Ved hjælp af disse filtre bliver billedet du ser forbedret med hensyn til kontrast og farver. Planetfiltre skrues altid i bunden af okularet, hvor der er et gevind der passer til filtret. Disse filtre har 1.25" størrelse og passer til et standard okular. 

I sættet inkluderer følgende farvede filtre:12 Deep Yellow, 23A Rød, 56 grøn og Crystal View månefilter.

  • #12 Deep Yellow er et godt generelt filter til mindre teleskoper (mindre end 4,5 ”). #12 Deep Yellow vil forbedre kontrasten for funktioner på månen. Det vil også hjælpe dig med at se ækvatorbælterne på Jupiter og Saturn, skyer og de polære iskapper på Mars og den mørke detalje på Uranus og Neptune.
     
  • #21 orange det orange filter blokerer blåt og grønt lys næsten i alt, hvilket betyder, at du f.eks. får en meget stærk kontrast mellem blåtonede strukturer og de lysere detaljer på Jupiters og Saturnes overskyede overflade. Imidlertid bruges dette filter hovedsageligt til at observere polarhætter på Mars.
     
  • #80A Blå Det blå filter forbedrer kontrasten mellem skybælterne på Jupitor og er ideel til at observere iskapperne på Mars og de gule sandstorme på Mars overflade. 
     
  • ND-96- neutral er et ideelt filter til månen og til stabling med andre planetfilter for at øge densiteten uden at ændre farven. Et filter med Neutral Density er også nyttigt ved opdeling af binære stjernesystemer (dobbeltstjerner). Brug når som helst du vil reducere lysstyrken, men ønsker ikke at påvirke et objekts farveegenskaber.