Celestron Advanced VX 9.25" SCT

Model/Varenr.: C12046

25.999 kr.

Lagerstatus: Leveringstid 10-12 dage
stk.

Celestron Advanced VX 9.25 Schmidt-Cassegrain teleskop

C9.25 AVX kombinerer kvalitetsoptikken fra et Celestron 9.25" Schmidt-Cassegrain-teleskop med det computerstyrede ækvatoriale Advanced VX-montering og muliggør dermed en billig adgang til astrofotografering.

9.25" teleskopet er specielt designet til observationer med 2" okularer og har et optimeret blændesystem for at minimere vignettering i kanten af ​​billedfeltet, når du tager billeder. Det primære spejl med længere brændvidde og sekundært spejl med lavere forstørrelse giver mulighed for et fladere billede og reducerer optiske aberrationer.

Den justerbare modvægt giver dig mulighed for nemt at balancere teleskopet. Takket være StarBright XLT-belægningen leverer optikken klare billeder og opsamler 33 % mere lys end 8"-modellen. Det optimerede blændesystem øger kontrasten, når man observerer planeterne og er fordelagtigt til astrofotografering. Et valgfrit polarfinderskop og softwarerutinen af den manuelle styreboks gør det nemmere at finde vej nordpå.

Advanced VX-montering.

Advanced VX-teleskoperne sætter standarden for mellemstore teleskoper. Under udviklingen af ​​beslaget blev der særligt taget hensyn til kravene til astrofotografering. Advanced VX byder på mange funktioner fra de store ækvatoriale Celestron-beslag og til en meget attraktiv pris.

Advanced VX er designet til at være den ideelle platform til astrofotografering med mindre teleskoper. Til teleskoper op til cirka 15 kg (afhængigt af håndtaget) er de sofistikerede funktioner i vores store ækvatorialbeslag nu også tilgængelige for dig. Takket være PEC (Periodic Error Correction) kan der kompenseres for den periodiske snekkefejl, der opstår i alle beslag med klassiske snekkegear, så billeder med lang eksponering også er mulige. Du kan også spore objekter langt ud over meridianen uden at skulle panorere rundt med det samme. Så du kan observere den mest interessante del af himlen uden afbrydelse. Derudover har Advanced VX en meget bredere base end sin forgænger, hvilket øger stabiliteten yderligere selv ved tung belastning. De opgraderede motorer har mere moment og er bedre i stand til at håndtere en lille ubalance.

Siden foråret 2019 er den blevet leveret med den dobbelte svalehaleklemme, således at både teleskoper med den lille CG5-skinne (EQ-standard) og den store CGE-skinne (3")

 

Objektivdiameter tubus

235 mm

Brændvidde

2350 mm (f/10)

Okular

23 mm

Forstørrelse

102x

Tilbehør

23 mm okular og 9x50 finderscope

Software

Celestron’s Starry Night Special Edition Software, SkyPortal App

Højeste brugbare forstørrelse

555x

Vægt

Tubus:  9,07 kg - stativ inkl mount: 15,87 kg

Pakken består af

Avanceret VX 9.25mm tube | Stativ | Tilbehørsbakke | 2 x 12 kg modvægt | NexStar + Håndkontrol | DC-strømkabel | Håndkontrol hylster | 23mm okular | 9x50 søger

Titel Type Størrelse Manual
Celestron-advanced-vx-manual.pdf PDF 12.74MB Manual
Celestron-SCT-manual.pdf PDF 871.09KB Manual
Celestron-nexstar-haandkontrol.pdf PDF 1.30MB Manual