Viewlux Ultra PC Kikkert

Pris fra 1.399 kr. 1.599 kr.


Viewlux Ultra PC kikkert
Viewlux Ultra PC er en utrolig lysstærk kikkert, der gør det muligt for dig at nærstudere fuglene og naturen ned til mindste detalje. Det er derfor en fremragende kikkert, der med sikkerhed vil gøre dine naturoplevelser endnu bedre, uanset om du skal på din daglige gåtur i det danske terræn, observere fuglene i haven eller på jagt. Den anbefales blandt andet til fugleentusiaster grundet den høje detaljegrad og naturlig farvegengivelse.

Lysstærk kikkert
Kikkerten har fasecoated BAK-4 prismer og derfor en fremragende optik. Fasecoating benyttes nemlig kun i de bedre kikkerter, da det optimerer kikkertens ydeevne markant. Det betyder i praksis, at du vil opleve

1) en utrolig høj detaljegrad, når du blandt andet studerer landskabet. Det vil overordnet give dig en meget bedre oplevelse af naturen og gøre det muligt at se små karakteristikker på fuglen, der ellers ville være svære at se.
2) en overlegen farvegengivelse, der er tro mod de naturlige farver. Den naturlige farvegengivelse betyder også, at du kan se væsentligt flere nuancer end med en kikkert, der ikke har fasecoated optik.
3) at billedet er lyst og klart selvom lysforholdene ikke er optimale. Det vil specielt være en fordel, hvis du observerer i skumringen eller er på jagt.

Derudover er optikken også antirefleks-behandlet, hvilket også bidrager til en øget lysgennemgang i kikkerten.


Kikkertens opbygning
Med en robust gummiarmering er du sikker på at have et fast greb om kikkerter - selv hvis du tager den med på tur om vinteren iført vanter. Midt på kikkerten sidder et fokuseringshjul, som du stiller skarpt med. Det er trinløst, og du kan derfor hurtigt indstille det efter dit behov. Størrelsen på fokuseringshjulet gør det nemt at betjene kikkerten med én hånd. Det er en fordel, hvis du skal skifte fokus fra en springende hjort til en flyvende ørn.

Kikkerten er 100% vandtæt og dugfri. Du kan derfor tage den med på tur selv hvis vejret varsler regnbyger eller medbringe den på ferie til et fugtigt klima. Derudover har kikkerten twist-up øjestykker, og den er derfor særdeles velegnet både med og uden briller.

Specifikationer

  • BAK-4 prismer
  • Fasecoated optik
  • Centerfokusering
  • Twist-up øjestykker
  • 100% vandtæt

 

 Model              8x42  10x42  12x42
 Forstørrelse  8x  10x  12x
 Objektiv  42 mm  42 mm  42 mm
 Synsfelt  123 m / 1000 m  101 m / 1000 m  77 m / 1000 m
Nærfokusering 2 meter 2 meter 2 meter
 Vægt  670 g  670 g  670 g
 Mål 135x120 mm 135x120 mm 135x12 mm
Garanti 10 år 10 år 10 år
Pakken består af Viewlux Ultra PC kikkert, taske, rem og dæksler