Sky-Watcher Heritage 150P Stjernekikkert

Model/Varenr.: H10214

2.999 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Sky-Watcher Heritage 150P stjernekikkert
Heritage 150P stjernekikkert er et kompakt dobson teleskop, som er ekstremt nemt at transportere med en vægt på kun 7,5 kg. Det er derfor ideelt til dig, der ønsker et fremragende teleskop, du kan tage med i felten. Den kan ganske enkelt placeres på et bord, så du straks kan komme i gang med din udforskning af rummet. Omfattende tilbehør er inkluderet for at komme i gang så nemt som muligt.

Udforsk nattehimlen

Dette alsidige Newtonske reflekterende teleskop giver både begyndere og mere erfarne amatørastronomer masser af lys og høj stabilitet til en meget beskeden pris. Den samler så meget lys med sin generøse diameter på 150 mm, at fjerne DSO'er såsom Ringtågen i Lyra eller Håndvægttågen, bliver smukt synlige, og kuglehobe, såsom M13, opløses i et væld af individuelle stjerner ved deres kanter. Planetobservation giver rige detaljer i billeder af Saturn, Jupiter, Venus og Mars.

Dobsonteleskopet huser et fremragende parabolsk primær spejl, som sikrer dig kvalitetsbilleder. Det parabolske primær spejl eliminerer sfæriske aberrationer og giver billedet endnu bedre kontraster. På den måde kan du se flere detaljer på nattehimlens objekter. Parabolske spejle er slebet til en form, som bruger alle inkommende lysstråler til et perfekt fokus på aksen. Derfor giver stjernekikkerten fremragende billeder af planeternes og deep sky objekternes detaljer.

FlexTube-system

Det sammenfoldelige patenterede FlexTube-system er indbygget, hvilket gør det endnu mere praktisk at transportere og opbevare. Den ukomplicerede manuelt betjente Dobsonian alt-azimuth montering gør det til et fremragende, meget bærbart, grab-and-go-system. Det komplette teleskop er samlet og klar, når det kommer ud af kassen.

Tag billeder med din smartphone
Smartphoneadapteren monteres på okularet og derefter sætter du din telefon heri (medfølger ikke)

Astrofotografering med DSLR kamera er ikke anbefalet med dette teleskop.

 

Objektivdiameter

150mm

Brændvidde

750mm f/5

Okularer, 1.25"

25mm - 10mm

Forstørrelser

30x og 75x

Højst praktiske forstørrelse 300x ved køb af ekstra tilbehør (f.ex. skywatcher planetokular 2,5mm)

Tilbehør

2 stk okularer,  10mm og 25mm, rødpunktssøger

Vægt

7,5 kg

Pakken består af

150mm tubus, Alt-Azimuth montering i træ, 2 okularer 10mm og 25 mm, rødpunktssøger, engelsk manual

Titel Type Størrelse Manual
Manual-Dobson-classic-4.pdf PDF 784.50KB Manual