Sky-Watcher Skyliner 350P Flextube Stjernekikkert

Model/Varenr.: H10228

18.999 kr.

Lagerstatus: Ring for leveringstid
stk.

Sky-Watcher Skyliner 350P Flextube Stjernekikkert
Skyliner 350P Flextube er et dobson teleskop med et stort 355 mm spejl. Det betyder, at stjernekikkerten har en ekstremt høj lystransmission og kan forstørre op til ca. 710x. Derudover er det en flextube, hvilket gør den mere transportabel. Det er en fordel, når den har en meget stor tubus, da den ikke fylde rmeget, når den pakkes sammen. Dobson-monteringen, der blev populariseret af John Dobson i 1970'erne, er en enkel og effektiv metode til montering af en newtonsk reflektor, der er baseret på en Alt-Azimuth base. Dobson monteringen er hurtig og let at montere og består af en boks-montering, der gør det muligt for teleskopet at dreje i højden, mens selve boksen drejes på en base i azimuth.

Udforsk nattehimlen
Med en 300 mm tubus er du sikker på at få fantastiske billeder af Månen, planeter og deep sky objekter. Du kan blandt andet observere spiralarme fra galasker og strukturer i stjernetåger. For eksempel kan det Cassinis division i Saturns ringe tydeligt observeres, skybåndene på Jupiter og Den Store Røde Plet. Udover solsystemet vil din Skyliner Flextube 350P vise dig hundredvis af præcise stjerner i Hercules-kuglehoben, spiralarme fra Whirlpool Galaxy og meget mere. Teleskopet har sin styrke frem for alt i at observere DSO'er. Mens de fleste små teleskoper kun er i stand til at vise kernerne i nogle galakser, kan dette teleskop tydeligt vise spiralstrukturen. Kuglehobe kan også iagttages som fascinerende objekter i denne kæmpe, og nogle kan opløses til utallige individuelle stjerner over hele synsfeltet.

Parabolsk primær spejl

Med et parabolsk spejl er du sikker på at få fantastiske billeder med rig kontrast og skarphed. Spejlene er paraboliseret for at bringe alle lysstrålerne til det samme fokuspunkt for at give skarpe, kontrastfyldte billeder, som er fulde af detaljer. Derudover har den 0,5 mm ultratynde sekundære spejlstøtter for at reducere diffraktionsspidser og lystab. Dette gør også stjernekikkerten ideel til astrofotografering. Både hovedspejl og sekundær spejl er coatet med en højreflekterende overflade der er beskyttet af en ekstra Mg2F overcoating, som gør spejlbelægningen mere modstandsdygtig og giver det en længere levetid. Derudover har det parabolske spejl og sekundære spejl Radiant Aluminium Quartz (RAQ) coating, der sikrer dig op til 94% reflektivitet samt længere holdbarhed.

 

Diameter tubus

355 mm

Brændvidde

1600 mm (f/4,5)

Okular

10 mm og 25 mm (1.25")

Forstørrelse (medfølgende okularer)

64x og 160x

Højest brugbare forstørrelse

710x (ved køb af ekstra okular)

Tilbehør

2 stk okularer (1.25"),  9x50 søger

Tubus længde 97 cm - 1,5 cm

Vægt i alt

23,5 kg

Pakken består af 250P mm tubus, Alt-Azimuth base i træ 77 cm diameter, 9x50 søger, 2 okularer 10 mm og 25 mm, 1,25" adapter, direkte SLR montering, engelsk manual