Sky-Watcher Skyliner 350P Flextube SynScan Go-To Stjernekikkert

Model/Varenr.: H10227

24.999 kr.

Lagerstatus: Leveringstid 12-16 dage
stk.

Sky-Watcher Skyliner 350P Flextube SynScan Go-To Stjernekikkert
Skyliner 350P Flextube SynScan Go-To med stort 355 mm spejl adskiller sig fra den almindelige 350P Flextube idet denne har Go-To teknologi. Det betyder, at teleskopet har SynScan-computeriseret Go-To teknologi, hvor det selv tracker himmelobjekterne. Med en håndkontrol med mere end 42.900 objekter kan du udforske alle detaljer på nattehimlen - alt lige fra Månen og planeter til fjerne DSO'er. Teleskopet tracker himmelobjekter automatisk, mens de bevæger sig hen over himlen. Med det patenterede dual-encoder design har du mulighed for at flytte teleskopet uden behov for justering. Drejning til et objekt på den modsatte side af nattehimlen er ikke længere vanskeligt - flyt blot tuben tæt på objektet, og lad computeren gøre resten af arbejdet.

Udforsk nattehimlens objekter
Med en 300 mm tubus er du sikker på at få fantastiske billeder af Månen, planeter og deep sky objekter. Du kan blandt andet observere spiralarme fra galasker og strukturer i stjernetåger. For eksempel kan det Cassinis division i Saturns ringe tydeligt observeres, skybåndene på Jupiter og Den Store Røde Plet. Udover solsystemet vil din Skyliner Flextube 350P vise dig hundredvis af præcise stjerner i Hercules-kuglehoben, spiralarme fra Whirlpool Galaxy og meget mere. Teleskopet har sin styrke frem for alt i at observere DSO'er. Mens de fleste små teleskoper kun er i stand til at vise kernerne i nogle galakser, kan dette teleskop tydeligt vise spiralstrukturen. Kuglehobe kan også iagttages som fascinerende objekter i denne kæmpe, og nogle kan opløses til utallige individuelle stjerner over hele synsfeltet.

Datastyret dobson teleskop
Sky-Watchers SynScan GoTo funktion gør det muligt for dig let at navigere på nattehimlen og finde de enestående himmelobjekter. Med en database på 42.900 forskellige objekter, kan du hurtigt finde objektet, du ønsker at nærstudere via håndkontrollen. Derudover kan du også tage på en Sky Tour, hvor stjernekikkerten viser dig hvad, der er synligt og bedst at studere i øjeblikket.

 

Diameter tubus

355 mm

Brændvidde

1600 mm (f/4.5)

Okular

10 mm og 25 mm (1.25")

Forstørrelse (medfølgende okularer)

64x og 160x

Højest brugbare forstørrelse

600x (ved køb af ekstra okular)

Tilbehør

2 stk okularer (1.25"),  9x50 søger

Udtræk Dual fit focuser 1.25/2"
Strøm 12v DC Power Supply (Tip Positive) (medfølger ikke) Sky-Watcher 17Ah Power Tank (medfølger ikke)
Tubus længde sammenklappet 97 - 151 cm

Vægt i alt

24 kg

Pakken består af 305P mm tubus, Alt-Azimuth base i træ, 9x50 søger, 2 okularer 10 mm og 25 mm, 1,25" adapter, direkte SLR montering, engelsk manual