ZEISS Termisk Kikkert DTI 1/25

Model/Varenr.: Z527005

15.750 kr.

Lagerstatus: leveringstid 10-12 dage
stk.

ZEISS Termisk Kikkert DTI 1/25
ZEISS DTI 1 termisk kikkert tilbyder fremragende værdi for dig, der søger en letvægts og kompakt ledsager på jagten.
Den kombinerer brugervenlighed med et kompakt design og er adræt, handy og pålidelig på samme tid. Dens enkle og intuitive betjening gør den til det ideelle valg for entusiastiske iagttagere, der er nysgerrige efter nye oplevelser.

Observation
ZEISS DTI 1 kombinerer nem håndtering med lav vægt: Enkel og intuitiv betjening gør termokameraet til den perfekte indgangsmodel til termisk billedbehandlings verden, så du kan forbedre din naturoplevelse - for flere opdagelser om natten og om dagen. På korte afstande sikrer ZEISS DTI 1/25 med en rækkevidde på 1.320 meter, at varmekilder kan detekteres pålideligt over ekspansive felter, hvilket gør den perfekt til observationer i landdistrikter.


Kikkerthusets optimerede form gør grebet ergonomisk og intuitivt for både højrehåndede og venstrehåndede brugere. Det intelligente knaparrangement og dens optimerede form gør styringen af enheden intuitiv.
Især når du ser en sværm af fugle, er det let at miste synet af dyret, når der zoomes ind. Transition Zoom giver dig mulighed for konstant at holde øje med den fugl, du observerer. Observer dit mål i 4 × forstørrelse, uafbrudt og uden ryk.

Funktioner
ZEISS DTI 1/25 tilbyder 8 forskellige farvetilstande, så du kan vælge den indstilling, der passer bedst til dit behov. Black Hot og White Hot leverer billeder med et højt kontrastniveau. Ved observation i områder med stor vegetation giver Red Hot mulighed for hurtig påvisning af varmekilder. Farvetilstanden Rainbow er ideel til at identificere selv de mindste temperaturforskelle. Derudover er fire farvetilstande blevet re-designet for at reducere genskin fra skærmen i mørke omgivelser og reducere anstrengelser for øjnene. Red Hue-tilstanden tilpasser dine øjne til mørket. Dark Hue er behagelig for dine øjne, da den bruger lav luminescene-farve. Green Hue viser masser af detaljer ved lav skærmlysstyrke, og Night Eye fremhæver de varmeste områder af termobilledet i en behagelig sepia-tone.

ZEISS DTI-kameraer har en visningshastighed på 50 Hz. Dette refererer til det antal gange i sekundet, din skærm kan gentegne billedet. En højere billedhastighed på skærmen resulterer i reduceret flimren af billedet, hvilket reducerer øjenbelastningen ved brug i flere timer ad gangen.

Picture-in-Picture-funktionen på ZEISS DTI gør det muligt at overlejre det zoomede billede på det visuelle billede. Denne funktion hjælper med at holde øje med det dyr, du observerer i zoomtilstand, selv når det foretager pludselige bevægelser.


Forskellige miljøsituationer kræver en anden instrumentindstilling. DTI 1 har tre forudprogrammerede observationstilstande: universal, detect og tåge. Registreringstilstand fremhæver f.eks. varmekilder endnu mere, samtidig med at den kolde baggrund reduceres. Dette giver dig mulighed for at se dyr bag træer og buske bedre end før.

I Hot Traking-tilstand er den varmeste kilde i billedet indrammet med en rød firkant. Det er derfor nemmere at finde varmekilder i tæt bevoksede områder og spore dem.

 

Zoom  1x-4x
Display resolution 1024x768
Blænde f/1.0
Sensor resolution 640x480
Optical magnification 1,5
Maximum digital zoom 10x
Zoom steps 0,1x-1,0x
Synsfelt v/100 m

38 m

Rækkevidde 1000 meter
Power supply Li-Ion Battery - 6,5 timers levertid
Operating temperature, ºC -20 til +50
Hukommelse, intern 16 GB
WLAN frequency 2.4 Ghz
Bluetooth Ja
Livestream funktion Ja
Mål

230 x 62 x 68 mm

Vægt 690g