ZEISS Victory SF Kikkert

Pris fra 21.699 kr.


ZEISS Victory SF kikkert
Genopdag fuglekigningens verden med ZEISS Victory SF. Du kan opleve alle detaljer, som naturen har at byde på, med enestående optik og et vidvinkelsynsfelt. Takket være kikkertens lette vægt, unikke ergonomiske design og dynamiske hurtigfokusfunktion tillader Victory SF timevis af afslappende fuglekiggeri uden træthed. Victory SF er det nye benchmark for fugle- og dyrelivsobservation i den 125-årige udvikling af ZEISS kikkerter.

Fantastisk optik og stort synsfelt

Med fugle og andre dyr, der ofte gemmer sig i tæt dækning, er det vigtigt, at du har et bredt synsfelt, så du kan se små bevægelser. ZEISS Victory SF-kikkertens brede synsfelt øger det observerbare interesseområde med op til 20 % sammenlignet med andre kikkerter. Afhængig af model er synsfeltet mellem 120 m og 148 m, hvilket giver brugeren et imponerende overblik.

Ultra-FL-konceptet indeholder adskillige SCHOTT-fluorglas for absolut farvegengivelse, lysstyrke, klarhed og den fineste opløsning af detaljer - selv under de hårdeste forhold og mest udfordrende miljø. Det betyder, at Victory SF er ideel til dig, der skal spotte dyr og detaljer i skumring og tusmørke. Her vil kikkertens lystransmission på 92% somt en udgangspupil på mere end 5 mm komme til sin ret og sikre dig et lyst og klart billede selvom lysforholdene ikke er optimale. Okularet med syv linser leverer ekstremt skarpt fokus helt ud til kanterne.

Der kan ikke indgås kompromiser, når det kommer til fugleidentifikation - fine detaljer skal genkendes inden for få sekunder for en nøjagtig og pålidelig identifikation. ZEISS Victory SF-familien blev udviklet til at mestre de mest krævende situationer, man støder på i fuglekikkeri. Den optiske ydeevne blev maksimeret med et UFL-koncept. Dette giver brugeren mulighed for at mestre de mest krævende af fuglekiggeri scenarier, hvilket sikrer, at hvert dyrebare øjeblik fanges med absolut klarhed.

ZEISS T*-coating er en garanti for de strålende billeder med høj kontrast, som du frem for alt vil opleve under ugunstige lysforhold og i tusmørket. Bagved er der dog ingen specifik formel til at opbygge lagene. Det er derimod en teknologi, der hele tiden justeres, så den passer til nye glasmaterialer og krav, som varierer fra linse til linse.

Der er altid spændende ting at se i naturens verden – også i vådt vejr. Derfor har ZEISS udviklet LotuTec®. En belægning til linserne i kikkerter og spotting scopes, der muliggør et klart og uhindret udsyn under alle vejrforhold.

SmartFocus-koncept

Det enestående SmartFocus-koncept giver dig mulighed for at reagere så hurtigt og intuitivt takket være den forbedrede fokuseringshastighed. Fokuseringshjulet er placeret i triple-link broen for at tillade en behagelig, naturlig håndposition. Den skridsikre overflade giver mulighed for lettere, mere præcis betjening og ideel fokusering.


ErgoBalance-Koncept
Takket være ErgoBalance Concept er kikkerten ideelt afbalanceret i hænderne og muliggør langvarig og stabil observation med minimal træthed ved at reducere belastninger på musklerne i over- og underarme.

Specifikationer

  • SCHOTT glas med 92% lystransmission giver større lysstyrke
  • FL-linsesystem for maksimal billedskarphed
  • Letvægtsmaterialer i høj kvalitet til ekstrem brug
  • 100% vandtæt og indvendig dugfri (nitrogenfyldt)
     
Model 8x42 10x42
Forstørrelse 8x 10x
Objektivlinse  42 mm 42 mm
Synsfelt 148 m/1000 m 120 m/1000 m
Vægt 780 g 780 g
LængdexBredde 173x125 mm 173x125 mm
Linsetype Ultra - FL Ultra -  FL
Pupil distance 55-76 mm 55-76 mm
Nærfokusering fra  1,5meter 1,5meter
Garanti 10 år 10 år
Pakken består af Victory SF kikkert, Cordurtaske, dæksler og neoprenrem