Spise- og madlavningsudstyr

I denne kategori finder du vores store udvalg af spise- og madlavningsudstyr. Med det er du altid klar til at tage på vandretur, udendørs overnatning, eller en længere rejse. Lav nemt mad i naturen med det populære og kvalitetssikre stormkøkken fra Trangia, eller nyd en varm kop kaffe fra Stanleys termoprodukter. Vi har også spisesæt, så du let kan spise maden i naturen, og det er selvfølgelig designet i let materiale, der optager minimal plads i oppakningen. Udforsk hele udvalget herunder.

Spise- og madlavningsudstyr

Tag din madlavning med ud i det fri med vores outdoor spise- og madlavningsudstyr fra Kikkertland. Uanset om du er en erfaren friluftsentusiast eller nybegynder, så har vi helt sikkert noget, der passer til dig og dine behov. Vi tilbyder et bredt udvalg af stormkøkkener fra Trangia, termokopper og termoflasker, spisesæt, madbeholdere, bestik og meget mere, der alt sammen er specielt designet til udendørsbrug. Vores produkter er robuste, lette at transportere og skabt til at klare krævende forhold, så du kan nyde lækker mad, uanset hvor du befinder dig. Udforsk vores spise- og madlavningsudstyr og forbered dig på at opdage nye kulinariske eventyr under åben himmel!

Tilbered dine måltider outdoor med et stormkøkken

Trangia stormkøkkener er kendt for deres pålidelige og effektive design, der gør dem til favoritter blandt friluftsentusiaster og eventyrlystne sjæle i hele verden. Disse svenske stormkøkkener er ideelle til udendørs madlavning under forskellige vejrforhold. Med deres solide konstruktion og vindskærme sikrer de en stabil flamme, hvilket gør dem velegnede selv i blæsende forhold. Trangia stormkøkkener er også utroligt brugervenlige og transportvenlige med deres kompakte design og lette vægt. De er fremstillet i holdbare materialer og kan anvendes til kogning, stegning, og meget mere. Uanset om du er på vandretur eller camping, vil et Trangia stormkøkken være din pålidelige følgesvend til at tilberede velsmagende måltider i naturen.

Nyd maden i det fri med miljøvenlige spise-og drikkesæt

Når du har tilberedt dit måltid, kan du med fordel anrette og spise maden af et af vores spise- og drikkesæt fra blandt andet Sea to Summit eller Light My Fire. Disse sæt er lette i vægt og kan nemt stables så de let kan være i oppakningen. Sættet fra Light my Fire indeholder alt, hvad du skal bruge og er selvfølgelig fremstillet i miljøvenligt plastik.

Medbring dine kolde eller varme drikke i termokopper og termoflasker

Med et termoprodukt fra Stanley kan du både nyde kolde og varme drikke på din vandretur eller campingtur. Der findes masser af forskellige produkter fra Stanley såsom termokander og termokopper, så du kan finde lige nøjagtigt det produkt, som du ønsker.