Spise- og madlavningsudstyr

I denne kategori finder du vores store udvalg af spise- og drikkesæt. Med det er du altid klar til at tage på vandretur, stranden, udendørs overnatning, eller en længere rejse. Indtag nemt din mad og drikke i naturen med det populære spisesæt fra Light My Fire, eller nyd en varm kop kaffe eller en kold læskende drik fra en Stanleys termokop. Vores spisegrej er designet, så du let kan spise maden i naturen, og det er selvfølgelig lavet i let materiale, der optager minimal plads i oppakningen. Udforsk hele udvalget af outdoor spisegrej herunder.

Spise- og drikkesæt

Tag din mad med ud i det fri og brug kvalitets outdoor spise- og drikkeudstyr fra Kikkertland. Uanset om du er en erfaren friluftsentusiast eller nybegynder, så har vi helt sikkert noget, der passer til dig og dine behov. Vi tilbyder udvalg af outdoor sæt med tallerkner, bestik og kopper med silikonelåg, madbeholdere i flotte farver samt termoflasker, termokopper med og uden flip sugerør og meget mere, der alt sammen er specielt designet til udendørsbrug. Vores produkter er robuste, miljøvenlige, lette at transportere og skabt til at klare krævende forhold i al slags vejr, så du kan nyde lækker mad, uanset hvor du befinder dig. Udforsk vores spise- og drikkeudstyr og forbered dig på at opdage nye kulinariske eventyr under åben himmel!

Indtag dine måltider outdoor med det bedste spise- og drikkeudstyr

Stanley er kendt for deres pålidelige og effektive design, der gør dem til favoritter blandt friluftsentusiaster og eventyrlystne sjæle i hele verden. Deres termokander og termokopper til kolde og varme drikke er ideelle til udendørs brug under forskellige vejrforhold. Med deres solide konstruktion og kvalitetssikre materiale, gør dem velegnede i alle vejr forhold. Spisesættene er også utroligt brugervenlige og transportvenlige med deres kompakte design og lette vægt. De er fremstillet i holdbare materialer og er en fordel på turen til mad og drikke. Uanset om du er på vandretur, stranden, festival eller camping, vil et termoprodukt og spisesæt være din pålidelige følgesvend til at nyde velsmagende måltider og tempererede drikke i naturen.

Nyd maden i det fri med miljøvenlige spise-og drikkesæt

Når du har tilberedt dit måltid, kan du med fordel anrette og spise maden af et af vores spise- og drikkesæt fra blandt andet Light My Fire. Disse sæt er lette i vægt og kan nemt stables så de let kan være i oppakningen. Spisesættet fra Light My Fire indeholder desuden alt, hvad du skal bruge til at spise i det fri og er selvfølgelig fremstillet i miljøvenligt plastik.

Medbring dine kolde eller varme drikke i termokopper og termoflasker

Med et termoprodukt fra Stanley kan du både nyde kolde og varme drikke på din vandretur, campingtur, festival eller stranden. Der findes masser af forskellige produkter fra Stanley såsom termokander og termokopper i flotte farver. Om du er til et smart Iceflow krus med flip sugerør til at holde din drik iskold på stranden, eller termokop til at holde din kaffe varm på campingturen, så du kan finde lige nøjagtigt det produkt her.