Vanguard VEO HD Udsigtskikkert 20-60x80

Pris fra 3.199 kr.


Vanguard VEO HD Udsigtskikkert
Nyd både fugle, natur og landskab med Vanguard VEO HD udsigtskikkert. Udsigtskikkerten har et zoom interval på 20-60x forstørrelse, og du kan derfor både studere større naturområder med et bredt synsfelt samtidig med, at du kan komme helt tæt på rådyrenes detaljer. Den er ideel til dig, der ønsker en prisvenlig udsigtskikkert med god optik til dine næste naturoplevelser.

Lysstærk udsigtskikkert
Vanguard lægger meget fokus og energi i, at deres produkter skal være i høj kvalitet, og denne udsigtskikkert er ingen undtagelse. Prismerne er BAK-4 prismer, og alle linserne er multicoatede. I kombination med en 80 mm frontlinse får du en lysstærk udsigtskikkert, der giver dig kontrastfyldte og detaljerige billeder af naturens mange nuancer.

Udsigtskikkertens opbygning
Kikkerthuset er fremstillet af særligt let carbon materiale, som medvirker til at reducere vibrationer og forbedrer stabilitet i optikken. Letvægtsmaterialerne resulterer i en vægt på kun 1550 gram, og du kan derfor let tage den med på tur i den medfølgende stay on taske. Kikkerten er nitrogenfyldt og derfor både dugfri og vandtæt. Den er derfor ideel til alle udendørsaktiviteter uanset vejret.


Fotografering med Vanguard VEO HD
Tag billeder med din smartphone gennem kikkerten. Telefonen sættes nemt på okularet vha. af en smartphoneadapter.

Specifikationer

  • BAK-4 prismer
  • Fully multi-coatede optik
  • 100% vandtæt og dugfri
  • Indbygget solafskærmning  
  • Twist-up øjestykke
     
Forstørrelse 20-60x
Objektivlinse 80 mm
Nærfokusering fra 6-6,5 meter
Synsfelt v/1000m 37 - 17 meter 
Vægt 1550 gr.
Mål 376 x 179 x 97 mm
Garanti 2 år standard (muligt at forlænge til 10 år ved registrering)
Pakken består af Vanguard VEO HD udsigtskikkert, taske og dæksler