Celestron Travelscope 80 inkl. taske og smarthponeadapter

Model/Varenr.: C22030

1.399 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Celestron Travelscope 80
Travelscope 80 er et refraktorteleskop perfekt til landskabsobservationer samt astronomiske observationer. Et godt valg til børn og begyndere

Opsætning af teleskopet er en leg, så du kan begynde at observere på ingen tid. Selv på din første time-out kan du samle teleskopet og dets tilbehør på få minutter. De justerbare stativben giver dig mulighed for at tilpasse teleskopets højde eller placere det på hævede overflader som et picnicbord. Det samlede teleskopsæt vejer kun 2,2 kg.

Udforsk nattehimlen
Med Travel Scope kan du se planeterne, månen, stjernehobe og lysere dybe himmelobjekter som Oriontågen og Andromedagalaksen om natten. 

Stativ

Stativet er et manuelt Alt-Azimut stativ med et enkelt håndtag, som giver en jævn og præcis pegning. Flyt spottingscopet op/ned, til venstre/højre for at spore dit objekt i okularet.

I pakken

  • Travelscope 80mm
  • 2 stk okularer, 10mm og 20mm
  • Diagonal
  • 5x24 søger
  • Smartphone adapter
  • Rygsæk
  • Engelsk manual


De to okularer giver forskellige forstørrelser for at se objekter. Diagonalen giver mulighed for visning med højre side op, ideel til jordiske motiver, men kan også bruges til himmelobjekter. Den permanent monterede søger hjælper dig med hurtigt at centrere en genstand i dit okular for lettere observation.

Smartphone-adapter – Tag billeder med din smartphone vha denne adapter.  Denne smartphone-adapter installeres nemt ved at klemme over toppen af et okular. Smartphonen holdes på plads ved hjælp af spændingsknapper, der sikkert låser din telefon på plads. 

Rejserygsæk – følger med dit teleskop, så du kan opbevare travelscope, stativ, okularer og tilbehør komfortabelt.

Starry Night-software
Download Celestrons Starry Night Software og lær om nattehimlen, himmelobjekter, og hvordan du planlægger din næste observationssession. Celestron Starry Night Software er den førende astronomi-softwarepakke på markedet, der giver ressourcer og viden til at se vores solsystem og videre

 

Objektivdiameter  80 mm
Brændvidde 400 mm (f/5)
Okularer, 1.25" 10mm (40x), 20mm (20x)
Forstørrelser 20x, 40x
Tilbehør søger 5x24 mm, taske, stativ
Stativhøjde fra 55,88cm - 132,08cm
Tubuslængde 457mm
Vægt ialt 2,7 kg
Engelsk manual