Celestron Travelscope 70DX inkl. smartphoneadapter

Model/Varenr.: C22035

1.199 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Celestron Travelscope 70DX inkl. smartphone adapter
Et ideelt dag-til-nat-teleskop, Travel Scope 70 DX.

Der medfølger et stativ i fuld højde og masser af bonustilbehør, inklusive en smartphone-adapter, så du kan tage billeder og video gennem okularet. Det hele pakkes sammen i en rygsæk af høj kvalitet - klar til at tage med.

Opsætning af teleskopet er nemt. Justerbare stativben gør at teleskopets højde nemt kan tilpasses.

Om natten får du med  Travel Scope 70 DX  en fantastisk udsigt over planeterne, månen, stjernehobe og lysere dybe himmelobjekter som Orion-tågen og Andromedagalaksen. I løbet af dagen fungerer Travel Scope 70 DX som et spotting-kikkert. Nyd en fantastisk udsigt over fugle, dyreliv, både på vandet, vandrende hvaler og meget mere.

Hele teleskopsættet vejer kun 1,5 kg, så du kan tage det med overalt.

Smartphone-adapter og Bluetooth-udløser
Skab dine egne fantastiske billeder og video af himmelske eller jordiske objekter med smartphone-adapteren. Med sin lette, stive ramme giver dette tilbehør dig mulighed for at forbinde enhver smartphone til dit Travel Scopes okular. Den ekstra forstørrelse, som okularet giver, giver din telefon mulighed for at tage fantastiske billeder af Månen og planeterne.

Denne smartphone-adapter installeres nemt ved at klemme over toppen af et okular. Smartphonen holdes på plads ved hjælp af spændingsknapper, der sikkert låser din telefon på plads. For at tage det bedste billede har Celestron også leveret en Bluetooth-udløser, der giver dig mulighed for at udløse kameraets lukker på enhver Android- eller iOS-smartphone uden at forstyrre placeringen af din telefon og teleskop.
BEMÆRK: Nogle store og/eller omfangsrige telefonetuier (inklusive etuier i foliostil) skal muligvis fjernes, for at telefonen kan passe i adapteren.

Manuelt Alt-Azimut teleskop
Naviger trygt i himlen med Travel Scope 70 DX’s intuitive panoreringshåndtag. Alt-Az-styringen med kobling giver mulighed for jævn sporing og præcis pegning. Som et fotografisk stativ kan du flytte koblingen op/ned, til venstre/højre for at følge dit objekt i okularet.

Deluxe tilbehør inkluderet

Ud over smartphone-adapteren og Bluetooth-udløser inkluderer Travel Scope 70 DX et komplet udvalg af optisk tilbehør, herunder to okularer (20 mm og 10 mm), en diagonal, en søger, et 2x Barlowlinse og et månefilter.

De to okularer giver forskellige forstørrelser, så du kan se dit motiv ved lav eller høj effekt. Diagonalen giver mulighed for mere behagelig visning og billeder, der vender højre opad. Den permanent monterede søger hjælper dig med at lokalisere genstande og hurtigt centrere dem i dit teleskops okular. Endelig reducerer månefilteret blænding og øger kontrasten på Månens overflade.

Rejserygsæk
Pak teleskop, stativ, okularer og tilbehør sikkert i den medfølgende rygsæk.

 

Objektivdiameter  70 mm
Brændvidde 400 mm 
Okularer, 1.25" 10mm (40x), 20mm (20x)
Forstørrelser 20x, 40x, 80x
Tilbehør søger 5x24 mm, taske, stativ
Stativhøjde fra 55,88cm - 132,08cm
Tubuslængde 431mm
Vægt ialt 1,5 kg
Der medfølger Teleskop, stativ, smartphone adapter, bluetooth-udløser, 2 stk okularer 10mm og 20mm, diagonal, søger, 2x barlowlinse, 1 stk månefilter