Celestron Astromaster 114 EQ stjernekikkert inkl. motor og smartphoneadapter

Model/Varenr.: C32042

2.395 kr. 2.895 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Celestron Astromaster 114 EQ stjernekikkert
Astromaster 114 EQ er et meget brugervenligt teleskop, som giver klare og lyse billeder af specielt Månen samt planeterne grundet en 114 mm tubus. I pakken medfølger også et stativ og okularer, så du er klar til at gå i gang med det samme. Det er også muligt at tilkøbe ekstra udstyr såsom okularer og filtrer, såfremt det ønskes.

Motor og smartphoneadapter
I denne deluxe pakke medfølger både en motor og en smartphone adapter. Motoren kompenserer for Jordens rotation, så du er sikker på, at objektet, du studerer, forbliver i fokus. Det er en fordel hvis du ønsker at fotografere med dit DSLR kamera. Med en motor vil du kun skulle lave minimale justeringer for at beholde objektet i synsfeltet. Derudover er det også en fordel hvis I er flere, der skal skiftes til at observere. Smartphoneadapteren gør det muligt at sætte din smartphone fast på okularet, så du let og ubesværet kan tage billeder af dine observationer. Den passer på alle okularer som har en udvendig diameter på 34 mm.

Udforsk nattehimlen
Med denne stjernekikkert vil du få en fantastisk oplevelse af Månens kratere samt planeterne. Det vil blandt andet være oplagt at observere Saturns ringe, Jupiter og månerne samt Mars foruden andre planeter. Derudover er det muligt at studere de lysere stjernetåger og stjernehåber som for eksempel adromedagalaksen. Ønsker du at studere solen og solpletterne kan du tilkøbe et solfilter.

Astrofotografering med DSLR kamera er ikke anbefalet med dette teleskop.

Objektivdiameter

114 mm

Brændvidde

1000 mm  (f/8.77)

Okularer, 1.25"

20 mm (med indbygget vendelinse) - 10 mm

Forstørrelser

50x, 100x

Tilbehør

Built-on StarPointer søger, smartphone adapter, motor

Software

Starry Night Basic Edition

Højeste brugbare forstørrelse

269x

Vægt

7,7 kg

Stativ

Tysk ækvatorialstativ

Pakken består af

Optisk tube| Tysk ækvatorial stativ | tilbehørsbakke | 2 okularer – 20 mm med indbygget vendeprisme og 10 mm | Smartphone adapter & motor | Engelsk manual

 

 

Titel Type Størrelse Manual
AstroMaster-EQ-Manual.pdf PDF 613.46KB Manual
AstroMaster-Set-up-Guide.pdf PDF 3.37MB Manual
Manual-celestron-motordrive-93514.pdf PDF 66.48KB Manual