Opinel Foldekniv no.8 Burgundy

Model/Varenr.: OP72-188

139 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Opinel Foldekniv no.8 Burgundy
Opinel foldekniv no. 8. i vinrød fra det populære franske mærke Opinel er et redskab, du ikke kan undvære i naturen. Den er ideel at medbringe på vandreture, camping eller på din næste fisketur.


Skæftet er fremstillet i fransk lyst træ, som er hårdt og holdbart samtidig med, at det er behageligt at holde ved og giver et godt greb om kniven.

Knivsbladet er fremstillet i rustfrit stå og er 8,5 cm langt. Knivsbladet har en Yatagan form, som er inspireret af den tyrkiske sabel. Det betyder, at kniven er stærk og effektiv at skære med. Kniven har en klassisk Virobloc låsering og kommer med en læderrem, så du nemt kan hænge den et sted eller have den med dig på tur. Kniven kan foldes sammen, så den kan ligge i din lomme eller medbringes i tasken.

 Her får du en flot foldekniv fra Opinel i klar rød. Knivsbladet er sat i et skæfte af hvidt fransk træ, som er hårdt og holdbart, ligesom det er behageligt at røre ved. Knivsbladet i sig selv er på 8,5 cm, og er lavet i rustfrit 12C27M stål, så du kan bruge den i al slags vejr. Knivsbladet har en Yatagan form, som er inspireret af den tyrkiske sabel. Dette sikrer, at kniven er stærk og effektiv når du skærer. Kniven har en klassisk Virobloc låsering, og kommer med en lille læderrem, så du nemt kan hænge den et sted, eller have den med dig r
Specifikatoner

  • Materiale: bøg og rustfrit stål
  • Knivblad længde: 8,5cm
  • Total længde kniv: 19,5 cm
  • Vægt: 44 gr.