GPO Passion ED Kikkert Sand

Pris fra 3.699 kr.


GPO Passion ED Kikkert 
German Precision Optics Passion ED kikkerten er en fremragende kikkert, der sikrer dig lyse, klare og detaljerige billeder grundet den suveræne ED optik. Det gør kikkerten særdeles velegnet til naturentusiaster, fugle-spottere eller jægere, der ønsker at gå på opdagelse blandt naturens detaljer og dyrenes nuancer i både høj dagslys, men også i skumring og tusmørke. ED glasset sikrer dig nemlig en høj lystransmission, der gør det muligt at se detaljer selv i ugunstige lysforhold.

Fremragende kikkert med ED glas
Kikkerten er fremstillet med ED glas. Det vil sige, at kikkerten har Extra Low Dispersion glass, som forhindrer farvespredning, men i stedet sikrer 100% naturlig farvegengivelse. Det betyder også, at du vil opleve flere nuancer af skovens grønne farve og rådyrenes brune nuancer med en GPO Passion ED kikkert.

ED glasser kombineret med GPObright belægning giver kikkerten en lystransmission på 90%. GPObright er en patenteret linsebelægning, som maksimerer lystransmission. Dette er en vakuumbelægning påført GPO's højtydende linser, som tillader 99,7% af det tilgængelige lys at passere gennem hver optisk overflade. Dette betyder, at den samlede lystransmission for kikkerten er 90%.

En så høj lystransmission sørger for, at du aldrig går glip af en eneste detalje i naturen, og oplever fremragende detaljegrad og rig kontrast, når du observerer. En lystransmission på 90% gør også kikkerten velegnet til dig, der skal på jagt i skumringen eller til dig, der ønsker at spotte rådyrene på marken i tusmørket.

Kikkertens opbygning

Det slanke og ergonomiske design er blevet kombineret med materialer af høj kvalitet. Kikkerthuset er fremstillet i letvægts-magnesium, som gør den let at have med. Takket være ED-linser, multi-coatings og afstemt optik får du et banebrydende stort synsfelt. Det er specielt en fordel, når du skal observere all round eller spotte et dyr i fart. Du har derfor altid overblikket og kan hurtigt spotte detaljerne, der bevæger sig i naturen.

Det store grebsvenlige fokuseringshjul gør fokusering særlig let. Det vil defor være nemt for dig hurtigt at skifte fokus mellem to observationer, såfremt du studerer en større dyreflok eller skal skifte fokus fra land til himmel. Derudover har kikkerten twist-up øjestykker, som gør den ideel at bruge både med og uden briller.


Sidst er Passion ED kikkerten vandtæt og nitrogenfyldt. Du kan derfor medbringe den til alle udendørsaktiviteter uanset vejrforholdene.

Specifikationer

  • ED optik
  • Centerfokusering
  • Twist-up øjestykker
  • Nitrogenfyldt
  • 100% vandtæt
     

Model 8x42 10x42
Forstørrelse 8x 10x
Objektivlinse 42 mm 42 mm
Synsfelt 143 m/1000 m 114 m/1000 m
Nærfokusering  1,8 meter 1,8 meter
Vægt 740 g 725 g
Mål 138x127 mm 138x127 mm
Pupilafstand 56-75 mm 56-75 mm
Garanti 10 år 10 år
Pakken består af GPO Passion ED Kikkert, renseklud, hardcase etui, neopren rem og dæksler
Titel Type Størrelse Manual
Manual_PASSION_ED_Kikkerter-2.pdf PDF 730.79KB Manual