Nikon Monarch M5 Kikkert

Pris fra 2.785 kr.


Nikon Monarch M5 kikkert
Nikon Monarch er en fremragende kikkert, der med garanti vil give dig en fantastisk oplevelse af naturens mange detajler og nuancer. Kikkertens ED optik sikrer nemlig højopløselige billeder med skarp kontrast uanset lysforholdene. Det betyder, at den er særdeles velegnet til dig, der gerne vil nærstudere de mindste detajler på fulgen eller skal spotte rådyret mellem træerne på jagten.

Fremragende ED optik
Kikkerten er fremstillet med ED glas. ED står for Extra Low Dispersion; eller Ekstra Lav Spredning. Det betyder, at optikken reducerer kromatisk aberration, og du får derfor en 100% naturlig farvegengivelse med Monarch M5. I kombination med en dielektrisk  højreflekterende prismebelægning og fasecoating er kikkerten ekseptionelt lysstærk. Derfor er du sikker på at få skarpe, lyse og detaljerige billeder selv under dårlige lysforhold.

Det gør kikkerten velegnet til at fuglekiggeri, hvis du ønsker at nærstudere fuglens mange nuancer, til at studere udsigtens mange detaljer fra sommerhuset eller til at spotte rådyrene i skovbrynet på jagten.

Kikkertens opbygning

Kikkerten er fremstillet i letvægtsmaterialer, der gør den let at medbringe på udflugter. Du kan derfor ugeneret have den hængende om halsen i den medfølgende rem, så du altid har kikkerten ved hånden. Yderst er en robust gummiarmering, som sikrer et godt greb om kikkerten - selv med handsker.

Derudover er kikkerten nitrogenfyldt og og forsejlet med en O-ring. Det betyder, at den er dugfri og 100% vandtæt. Du kan derfor medbringe kikkerten i alt slags vejr - og til alle typer udendørsaktiviteter.

Twist-up øjestykkerne gør det nemt at anvende kikkerten både med og uden briller. På den måde kan du udnytte kikkertens fulde potentiale og fulde synsfelt uanset om du har briller på eller ikke.

Specifikationer

  • ED optik
  • Dielektrisk højreflekterende prismebelægning
  • Fasecoated prismer
  • Twist-up øjestykker
  • 100% vandtæt og dugfri
     
Model 8x42 10x42
Forstørrelse 8x 10x
Objektivlinse 42 mm 42 mm
Synsfelt 112 m/1000 m 98 m/1000 m
Pupillafstand 56-74 mm 56-74 mm
Nærfokusering fra 2,5 meter 2,5 meter
Vægt 630 g 640 g
Mål 145x129x54 mm 145x129x54 mm
Garanti 10 år 10 år
Pakken består af Nikon Monarch M5 kikkert, taske, neoprenrem og dæksler