• 100% dansk webshop
  • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
  • Vi har åbent i butikken
  • Man-torsdag 9-16.00, fredag 9-12
     

Mini og kompakt

Disse kikkerter fylder ikke meget og er derfor nemme at have med som rejsekikkert eller til brug på rejser og safari pga. den lette vægt. Kikkerten kan foldes sammen og fylder ikke meget, også kaldet en lommekikkert.

Her findes også et udvalg af mini kikkerter, som er velegnet til vandretur, camping, trekking, koncert eller til en sportsbegivenhed. Skal du have kikkerten med på længere ture, kan det være en fordel at vælge en kikkert med en lille kikkert med en mindre frontlinse (20-30mm), da disse er lettere.

Det er ikke altid, at en større forstørrelse er bedre. En større forstørrelse betyder, at kikkerten er mere følsom over for bevægelse.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Lille let rejsekikkert til ferie

Mangler du en lille let rejsekikkert til din ferie, som ikke fylder ret meget? Den bedste kikkert til rejser afhænger af forskellige faktorer. Der findes et bredt udvalg af mini håndkikkerter, som er ideelle til rejsebrug. Rejsekikkerter er meget lettere i vægt end end almindelige kikkerter, så de ikke bliver for tunge at have med på turen, uanset om det er til brug på sightsseeing, vandretur, safari eller observationer af fugle og dyr i naturen. Disse små håndkikkerter til rejsebrug, også kaldet lommekikkert er kendetegnet ved, at de er så små, at de kan passe i en lomme eller taske.

Det er vigtig, at rejsekikkerten har en god optik for at se tingene klart og tydeligt. Der findes et stort udvalg af forskellige farver, som rejsekikkerten kan købes i. Udover sort og grøn fås farverne hvid, sølv, grå, gul, champagne og brun, hvis man også ønsker fokus på kikkertens design. Den bedste kikkertoplevelse afhænger også af, om man er brillebruger, og at kikkerten er lavet til folk med briller. Alle kikkerter hos kikkertland kan anvendes både med og uden briller.

Kikkert i mini størrelse - let at have med på tur

Mini kikkerter (lommekikkerter) er små lette kikkerter i miniuature størrelser i forhold til almindelige håndkikkerter. Minikikkerten er utrolig let i vægt og det kompakte design gør den nem at have med på turen. Designets uformning er slank og foldbar, så den kan passe i jakkelommen eller fylder mindst muligt i ryksækken på tur. Pakning af rygsæk, taske, kuffert til fx vandretur, trekking, camping eller til koncert og lign. skal helst fylde og veje mindst muligt. Skal man gå langt og have oppakning med på turen, er det vigtig med en lille kompakt kikkert som ikke optager for meget plads eller vejer for tungt i bagagen.

Lille kraftig kikkert

Ønsker man en lille men samtidig kraftig kikkert, er det vigtig at kigge på forstørrelsen på kikkerten. For en kraftigere mini kikkert anbefales en forstørrelse på 10x. Vælger man en model med fasecoatning opnås et fantastisk klart og detaljerigt billede. Fasecoatning benyttes i de bedste kikkerter. Her er værd at bemærke anerkendte brands som Zeiss, Vortex og Nikon. Med Zeiss fås topkvalitets kikkerter med fjer let konstruktion og fantastisk billedkvalitet med exceptionel høj kontrast, som er gode selv i dårlige lysforhold og skumringen. Vortex og Nikon følger trop med deres små lette kikkerter med yderst kraftig virkeevne. Til de mere prisbevidste er mærker som Viewlux, Barr and Stroud, Celestron og Olympus værd at bemærke. Deres lommekikkert modeller leverer virkelig god optisk ydeevne med klare og lyse billeder, de er lette i vægt og kan købes til ydest fornuftige priser.

Mini kikkert til briller

Hvis man benytter briller, kan alle Kikkerter fra Kikkertland anvendes både med og uden briller. Øjestykkerne kan indstilles til brillebrugere med justerbare øjestykker og det er nemt at indstille kikketen til brillebrug. De fleste kikkerter har twist-up øjestykker, hvor man drejer øjestykkerne ud til anvendelse med briller. Andre har et blødt foldbart øjestykke.

Valg af bedste minikikkert (lommekikkert)

Har du brug for vejledning for valg af den rigtige minikikkert til bedste pris, så er vores eksperter klar til at hjælpe på telefon eller mail. Der er også mulighed for at afprøve minikikkerterne i vores fysiske butik i Aalborg. Her tager vi gerne en snak om rejsekikkerter, safarikikkerter, fritidskikkerter, marinekikkerter, campingkikkerter som kan passe dit behov. Kikkertland kan med mere end 25 års erfaring indenfor kikkertoptik give den bedste rådgivning om alt indenfor kikkerter, stjernekikkerter, lupper, lygter, mikroskoper og fotoudstyr.

 

Trustpilot