• 100% Dansk webshop
  • Bestil inden kl. 13.00 og vi sender samme dag
  • Du kan handle i vores butik i Aalborg
  • Eget lager

Mini og kompakt

Disse kikkerter fylder ikke meget og er derfor nemme at have med som rejsekikkert eller til brug på safari rejser pga. den lette vægt. Kikkerten kan foldes sammen og fylder ikke meget, også kaldet en lommekikkert.

Her findes også et udvalg af mini kikkerter, som er velegnet til vandretur, camping, trekking, koncert eller til en sportsbegivenhed. Skal du have kikkerten med på længere ture, kan det være en fordel at vælge en kikkert med en mindre frontlinse (20-30mm), da disse er lettere.

Det er ikke altid, at en større forstørrelse er bedre. En større forstørrelse betyder, at kikkerten er mere følsom over for bevægelse.


{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Lille let rejsekikkert til ferie

Mangler du en lille let rejsekikkert til din ferie, som ikke fylder ret meget? Den bedste kikkert til rejsebrug afhænger af forskellige faktorer. Der findes et bredt udvalg af mini håndkikkerter, som er ideel til rejsebrug. Rejsekikkerter er meget lettere i vægt end end almindelig kikkerter, så de ikke bliver for tunge at have med på turen, uanset om det er til brug på sightsseeing, vandretur, safari eller observationer af fugle og dyr i naturen. Disse små håndkikkerter til rejsebrug, også kaldet lommekikkert er kendetegnet ved, at de er så små, at de kan passe i en lomme eller taske.

Det er vigtig, at rejsekikkerten har en god optik for at se tingene klart og tydeligt. Der er desuden et udvalg af forskellige farver, som rejsekikkerten kan fåes i. Udover sort og grøn fåes farverne hvid, sølv, grå, gul, champagne og brun, hvis man også ønsker fokus på et smukt kikkertens design. Den bedste kikkertoplevelse afhænger også af, om man er brillebruger, og at kikkerten er lavet til folk med briller. Alle kikkerter hos kikkertland kan anvendes både med og uden briller.