Levenhuk Camo Monokikkert 10x56

Model/Varenr.: LV81947

799 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Levenhuk Camo Monokikkert
Levenhuk Camo 10x56 monokikkert med afstandsmåler er et fremragende valg til jagt og fiskeri, sportsskydning, vandreture og udendørs orienteringsløb. Monokikkerten tilbyder en kombination af fremragende optisk kraft, pålidelig vandtæt kikkerthus og en kompakt størrelse. Kikkerten har skalaer, så du nemt kan beregne afstanden til målet og dets højde samt vinklerne (lodret og vandret). IP67-beskyttelsesklassificeringen og nitrogenpåfyldningen muliggør effektiv brug af monokulæren nær vandet, i dårligt vejr og under hurtige temperaturudsving. 

Kikkertens Opbygning
Levenhuk Camo 10x56 monokikkert leverer skarpe, lyse billeder med høj kontrast ved 10x forstørrelse. Alle optiske overflader er fuldt multi-coated. Monokulærens krop er gummieret og har et camo-mønster, som hjælper observatøren med at holde sig skjult. Den er lavet af højstyrke ABS-plast, som er kendt for sine stødfaste egenskaber. Du kan observere både håndholdt og stativ-stil - der er en standard gevind til bordstativ.

IP67-beskyttelsesklassificeringen og nitrogenpåfyldningen muliggør effektiv brug af monokulæren nær vandet, i dårligt vejr og under hurtige temperaturudsving. 

Specifikationer

  • BK-7 prismer
  • Multicoating
  • Twist up øjestykker
  • Mulighed for at montere på stativ
     
Model 10x56
Forstørrelse 10x
Objektivlinse 56 mm
Synsfelt 107 m/1000 m
Vægt 700 g
Nærfokusering fra 3,5 meter
Mål  
Garanti Livstid
Pakken består af Levenhuk Camo monokikkert, taske, dæksler, håndledsrem og rengøringsklud