Sky-Watcher Skyliner 300P Flextube SynScan Go-To Stjernekikkert

Model/Varenr.: H10226

19.999 kr.

Lagerstatus: Leveringstid 12-16 dage
stk.

Sky-Watcher Skyliner 300P Flextube SynScan Go-To Stjernekikkert
Skyliner 300P Flextube SynScan Go-To med stort 300 mm spejl og det patenterede sammenklappelige FlexTube design. Felxtube designet gør teleskopet ekstremt nemt at have med i felten trods den store tubus størrelse. Derudover har teleskopet SynScan-computeriseret Go-To-teknologi med mere end 42.900 himmelobjekter. Du er derfor sikker på at opleve nattehimlens mange fænomener fra et helt nyt perspektiv.

Udforsk nattehimlen
Det er et af de største newtonske teleskoper produceret af Skywatcher og opsamler omkring 40 % mere lys end et 250 mm teleskop. Det betyder, at det ikke kun er muligt at observere lysstærk højkontrast planetarisk observation, men at teleskopet har sin styrke frem for alt i at observere DSO'er. Mens de fleste små teleskoper kun er i stand til at vise kernerne i nogle galakser, kan dette teleskop tydeligt vise spiralstrukturen. Kuglehobe kan også iagttages som fascinerende objekter i denne kæmpe, og nogle kan opløses til utallige individuelle stjerner over hele synsfeltet.

Datastyret dobson teleskop
Sky-Watchers SynScan GoTo funktion gør det muligt for dig let at navigere på nattehimlen og finde de enestående himmelobjekter. Med en database på 42.900 forskellige objekter, kan du hurtigt finde objektet, du ønsker at nærstudere via håndkontrollen. Derudover kan du også tage på en Sky Tour, hvor stjernekikkerten viser dig hvad, der er synligt og bedst at studere i øjeblikket.

Det patenterede spændingskontrolhåndtag giver brugerne mulighed for at tilføje eller reducere spænding og derved øge eller mindske friktionen mellem det optiske rør og skænkene. Det patenterede Freedom Find dual encoder-design gør det muligt at flytte teleskopet manuelt, når brugeren ønsker det - men uden behov for omjustering. Det vil sige, at efter flytning til et nyt objekt vil teleskopet automatisk begynde at spore det nye objekt nøjagtigt. Der kræves ingen genopsætning i én observationssession.

Parabolsk primær spejl

Med et parabolsk spejl er du sikker på at få fantastiske billeder med rig kontrast og skarphed. Spejlene er paraboliseret for at bringe alle lysstrålerne til det samme fokuspunkt for at give skarpe, kontrastfyldte billeder, som er fulde af detaljer. Derudover har den 0,5 mm ultratynde sekundære spejlstøtter for at reducere diffraktionsspidser og lystab. Dette gør også stjernekikkerten ideel til astrofotografering. Både hovedspejl og sekundær spejl er coatet med en højreflekterende overflade (Radiant Aluminium Quartz), der er beskyttet af en ekstra Mg2F overcoating, som gør spejlbelægningen mere modstandsdygtig og giver det en længere levetid.
 

Diameter tubus

305 mm

Brændvidde

1500 mm (f/4,9)

Okular

10 mm og 25 mm (1.25")

Forstørrelse (medfølgende okularer)

60x og 150x

Højest brugbare forstørrelse

600x (ved køb af ekstra okular)

Tilbehør

2 stk okularer (1.25"),  9x50 søger

Udtræk Dual fit focuser 1.25/2"
Tubus længde sammenklappet 91 - 140 cm

Vægt i alt

24 kg

Pakken består af 305P mm tubus, Alt-Azimuth base i træ, 9x50 søger, 2 okularer 10 mm og 25 mm, 1,25" adapter, direkte SLR montering, engelsk manual

 

 

Titel Type Størrelse Manual
Manual-skywatcher-dobson-goto-2.pdf PDF 2.06MB Manual